Stranica 29 od 52 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2599

Tema: 39+ (Klub Q10)

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mimek, tvoji postovi su prepuni pozitive, bravo, samo tako..lezi i mazi taj mali mrvičak kojem se još ne vidi pišo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

gričanka
    Nađemo se u subotu na Bundeku oko pola 12 na ulazu, ako neko kasni-nećemo se izgubiti u jednom od dva moguća birca, a za sutra nažalost nema nikog, žao mi jer smo se obećali Seli za sutra.
    Jadro, special kiss podmladku.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 15.04.2010. at 19:50

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

E upravo to htjedoh da pitam jutros,(uzgred budi receno dobrojutro),sve nesto vas citam da ne moze jedna,pa druga,pa sam htjela pitat koja ce onda doc..Dolaze lijepi dani pa je mozda Bundek i bolji izbor za vas,bilo bi suludo i danas sjedit u mracnom bircu dok vani pregrst vitamina D.(ne znam jel pub ima terasu,nisam tamo nikad bila)Mozda i ja navratim na Bundek popodne onda,nakon posla,pa cu potrazit stand sa bedzevima...Nosit cu ga ponosno na poslu i privat

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Inace kod mene situacija:danas dosla m,puno prerano,24.dan ciklusa,pa se bojim da je ovaj ciklus isto bio miki(citaj,bez ovulacije)Mislila sam vadit spolne hormone 3.dan ciklusa,ali nista od tog,pada u nedjelju a cini mi se da s obz.na postupak u 6.bolje mozda da ih vadim u 5.mj. a i jos ima razloga.Pila sam shatavari,ne znam jel ima koja cura da je pila ayurvedske lijekove...za neplodnost,pomladjivanje,to je kao najbolji tonik za zenski reproduktivni sustav..Izgleda da mi je povisio prolaktin,cike su mi bile opet bujne i samostojecezato mi valjda izostala ovulacija i skratio se ciklus.Sad ako vadim prolaktin,bit ce umjetno povisen..Nisam se dobro informirala o shatavariju...Ne kuzim kako je fantastican za lijecenje neplodnosti a povisuje prolaktin...hmmmm.I sad sam razocarana...Bolje da se vratim na obicni caj Zdravac.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sela, ne znači da nije bilo ovulacije ako je M stigla 24. dan (moji su ciklusi zadnju godinu na 24 dana), a i spolne hormone možeš vaditi i 4. i 5. dan. Ja sam prestala uzimati sve za što sam mislila da može pomoći jajnim stanicama, tj. ne vjerujem da im išta više može pomoći - čekati dobitnu dobru stanicu što je u ovim godinama rjeđe, no događa se.
    Mimek, čvrsto sam uvjerena da će sve biti O.K.
    Taco, kako si?
    Mikulica, čestitam !
    Tiki_a ~~~~~~~~~~~~
    Mare, Aurora, Gričanka, tikice, cure svima big i

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vikki, hvala na pitanju, danas sam extremno depresivna i bezvoljna.Nadam se da cete mi sutra popraviti raspolozenje.
    Sela, zasto mislis da ti je to povisilo prolaktin?
    Mimek, kako si?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Vikki, hvala na pitanju, danas sam extremno depresivna i bezvoljna.Nadam se da cete mi sutra popraviti raspolozenje.
    Sela, zasto mislis da ti je to povisilo prolaktin?
    Mimek, kako si?
    Shatavari,izmedju ostaloga ,sluzi za bolju produkciju mljieka u dojilja,a i na nekim site-ovima nasla sam da povisuje prolaktin..Ma to je totalno kontradiktorno sa primarnom ulogom i koristi shatavarija(korijen asparagusa),al ja zabrijala da je to-to.Ciklusi mi inace traju 27 do 30 dana.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, žao mi je što je tako ispalo ovaj put, ali nadam se da ćemo te brzo upoznati, prije tvog postupka

Gričanka, dogovor je u 11.30 na ulazu ili kasnije u jednom od dva kafića. Nadam se da se vidimo.
    Taca, proći će depra... pogotovo kad nas vidiš sutra
    Vikki, Mare, Jadro, Tiki, Tikica,

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, vibram iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Koliko sam shvatila, krvarenje je stalo, samo sada moraš paziti da se ne ponovi, Jel tako? I šta kaže M?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    ... danas sam extremno depresivna i bezvoljna...
    ...i je li to dio svečanog dočeka svekrve ? Evo sunca, a s njim dolazi i bolje raspoloženje, neka si ti nama prizdravila, bit će bolje
    Cure, nikako ne mogu složiti kockice i sutra stići na Bundek da vas vidim pa se lijepo provedite i družite i za mene! Ovaj vikend mi je krcat događanjima i gostima (kao i svi naredni) i nikako to sve uklopiti...a od danas sam i na utrićima ... ma mrak
    Mimek ~~~~~~~~~~~~~ nadam se da se bezbrižno izležavaš
    AuroraBlu, Mare, Vikki, tiki_a, Shanti, Taca, mikulica, m arta, sve ostale koke ...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gričanka, baš mi je žao da se nećemo vidjeti... nego, hm... zašto si na utrićima? I kad putuješ??? Proljeće je brzo stiglo

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Gričanka, baš mi je žao da se nećemo vidjeti...
    ... jooooj a tek meni, ali ni trikovi mi ne bi pomogli da sve ovo uskladim, a moram nekako...
    Utriće koristim za regulaciju ciklusa, onda estrofem, pa mjerenje endometrija i oko 12.05. sam u Pragu..... je brzo je stiglo, ali sam svejedno nestrpljiva i ne mogu to sve više dočekati! Najrađe bih već sutra na put!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mimek, ~~~~ !

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da u principu se bezbrižno izležavam jer je svježe krvarenje stalo i sad još samo cmolji nešto, ali subjektivno se osjećam jako iscrpljeno, ali obećala sam djetetu da ću sve izdržati samo da mi sretno dođe živo i zdravo i toga se držim

jako mi falite i rado bi se našla s vama, ali bit će vremena kad dođu lijepi dani... mi se začas dogovorimo

sad su mi doktori uvalili hrpu nekih pretragica tako da mislim da ću do maja ostati doma i laganini... na kontrolu idem za dva tjedna ako sve bude ovako kako je sada

sve vas grlim i ljubim i sjetite me se na suncu uz kavicu... nazdravite za gravidu vetustu i želim vam da uskoro sve to postanete

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, Mare41 i AuroraBlu, ako vam nije problem, ajde mi preko PP-a pošaljite vaše mobitele (mislim da sam Marin imala, ali mi je mob bio na servisu i izgubila sam broj), da se lakše nađemo na Bundeku, jer ne znam hoću li moći doći u 11.30 na ulaz, a možebitno će bit gužva zbog Zelendana.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Jadro, special kiss podmladku.
    mare, sorry što sam onako ko s Marsa proletila, ali vani se neki trknuli s autom i čekali policiju, a ja stala na pješačkom, a dijete mislilo da je tu rasprodaja i da ima igrački, i naravno da je odmah htjela ća...tako da se skoro nisam ni javila, a htjela sam vas pitati bar kako ste, ah ..vidjet ćeš kako je to kad te vuče za rukav

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jadro, drago mi je da sam vas obje vidjela, cura je preslatka.
    Mimek~~~~~~
    gričanka, neštoćemo smisliti onda za drugi tjedan za u letu
    Sutra će biti baš lijep dan za Bundek dan.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mare ...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mimek, draga, čuvaj se, odmaraj, sve laganini...

Cure, tko će onda sve sutra biti na Bandeku oko pola 12?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja, ti, Auora, taca, vikki, ina..izgleda da je to sve

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A, ne, bit će i iznenađenja

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja bih vam se jako rado konacno pridruzila, sigurno cu biti na Bandeku, ali nisam sigurna da stignem do pola 12, a ne znam hocu li vas kasnije uspjeti naci - vecinu vas ne znam osobno, pa cu imati laganih problema s prepoznavanjem . Jel' bi mi htio netko poslati mob na pp ?

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A ne ne, nije to sve!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo, poslala sam svoj broj ako nije kasno.
    Iva_luca

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam na zalost morala ranije otici zbog klinaca pa vas nisam docekala na Zelendanu

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tikice, rastužilo me je kad sam čula da si bila kod štanda, a nismo se srele...

Curice s kojima sam kafenisala (Mare37 još i zaljulj ), curice koje danas niste mogle doći

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Shanti, tikice, i meni je bilo žao što smo se mimoišle.
    Baš je bio lijep Zelendan.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro jutro kokičice. mare41 kad će lista?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hej cure, dobro vam jutro...... baš mi je bilo drago vas vidjeti jučer, iako sam Ivu-Lucu tek sad skužila nakon pregleda fotografija, uopće te/vas nisam niti pozdravila

A ostatak, nadam se da ću se jednoj vašoj kavici uspjeti pridružiti..... ako me primite na kavicu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.; transfer 08.03., beta 318,2
    mikulica- trudnica
    m arta - - AIH - 13.04.-KBC Osijek -
    tiki_a - prirodnjak-punkcija?
    venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
    glacova....
    Shanti - proljetno-svibanjska menopurka
    Sela - proljetno-lipanjska IVF-ovka-Petrova
    vaka- beta ?
    tiki, kad je punkcija?
    Kadauna, a ko ne bi primio mladost u društvo
    Ja se uključujem u spotting podklub.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 18.04.2010. at 12:25

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja se uključujem u spotting podklub.
    Kakav spotting podklub?

(btw, ja sam u ovom ciklusu spotingirala do 9. dc , po prvi puta u životu... nisam to označila na chart-u)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav spotting podklub?

(btw, ja sam u ovom ciklusu spotingirala do 9. dc , po prvi puta u životu... nisam to označila na chart-u)
    Sigurno ima još spottngaša, meni je to prvi put, evo, ti i ja se pratimo i s tim.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja se uključujem u spotting podklub kao stalna članica .
    mare41, kod mene treba biti travanjska menopurka (čekam M za tjedam dana).... za listu!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I ja sam stalna a sigurno i vodeca clanica spotting kluba.Ovaj ciklus od 13.dc bez prestanka uz povremeno jake bolove i cistu krv a danas mi je 20.dc.I kako onda da ne budem zivcana i sve ostalo?Da ne spominjem da paradu sa spotingom imam od 18.god u 99% ciklusa a da nitko na to nije okom trepnuo.
    Btw. hvala za ugodno druzenje jucer, ne znam sta bih bez vas.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drago mi je da sam vas vidjela jučer (one koje sam vidjela) i žao mi je što nisam mogla duže ostati... ali nadam se da ćemo brzo ponoviti.
    Spotting za sada nemam, što ne znači da ga neću imati. Mlada sam i stignem još svašta isprobati

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lijepo je jutro, i sve je odmah ljepše. Još mislim na spotting jer ga i dalje ima, i čudno mi taca da niko nije reagirao na to, ili je zaista nebitno, a nama malo starijima normalno. U svakom slučaju, svima hug. Mimek, sigurno je sve ok, samo se malo javi, moraš mirovati? Gričanka, kiss.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mare41, samo mi je dr.R rekao da se radi o losoj ovulaciji, mislio je da ce Euthyrox popraviti situaciju ali nije.Utrogestani i dabrostoni takoder ne, ali ono sto mi je rekao je sasvim logicno:ne moze se ovulacija popravljati u 2.fazi ciklusa.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa to ti je za IVF zapravo nebitno, zar ne? A negdje sam već čitala da on za to (kod mlađih) optužuje TSH, a ja vjerujem da je kod nas (drugih) kriv nizak estrogen.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prvi put čujem da bi Eutirox mogao popraviti stvar kod spotinga. Ja sam se borila sa spotingom kad se pojavila endo-cista i čitavih godinu dana nakon laparoskopije (nešto je dabroston pomogao), e sad, dok sam imala spotinge (poslije ili prije M., ili iza ovulacije), čak sam i zatrudnila dvaput, a sad već godinu dana ni s od spotinga ni t od trudnoće.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma za IVF nije bitno ali za prirodno zacece jeste.
    Vikki, mislio je da cu imati kvalitetnije js s Euthyroxom jer mi je TSH bio blago povisen pa da ce to onda rijesiti i spoting.Doduse, mislili su i kada su mi utvrdili visoki PRL da ce mi terapija pomoci ali stvarno nista nije.Ja bukvalno svaki mjeec 4-5 dana imam spoting i to dosta jak, a u posljednje vrijeme to traje sve dulje.I da, ja bas nikada nisam imala nikakav oblik prirodne trudnoce tako da vjerujem da kod mene to ima veze sa zacecem.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Spoting prije M., poslije ili iza ovulacije?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja sam zadnje 2-3 godine u spotting klubu. I svaki put spomenem kad sam kod raznoraznih dr-a. Svi sliježu ramenima i isto je dr. Radončić spominjao lošu ovulaciju i pad hormona i standardnu priču, a u Mb su mi na zadnjem FET-u preporučili da ne idem u prirodnom, nego neka uzimam estrofem od 2. dc da mi bude kompaktniji endometrij, a endometrij mi je na 9.dc u tom ciklusu bio 13.7 mm pa sam išla ranije i na transfer.
    Ja sigurno nemam manjak estrogena, jer mi je i jedan mariborski pred godinu dana odgođen zbog previsokog estrogena. Uglavnom, ništa od tog estrofema nije ispalo i samo mi se pogoršala endometrioza. Bila sam na histeroskopiji i sve mi je normalno... Nemam pojma. Što se loše ovulacije tiče na zadnjem stimuliranom sam imala 6 lijepih blastica. Možda to nema veze jedno s drugim, stimlirani i loša ovulacija u prirodnom.

(moj spotting je nakon menstruacije do cca 8.dc, pa onda počene oko 12.dc pa onda traje 5-6 dana, a ovulacija mi je 14.dc)
    Posljednje uređivanje od Jelena : 20.04.2010. at 09:07

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo odgovora dr R o spottingu: "defekt lutealne faze, odnosno slabija kvaliteta ovulacije (visok prolaktin, poremećena štitnjača, visoki androgeni koji koče LH, itd), dakle funkcionalne promjene."
    I još jedan (nakon O do M):"
    Vjerojatno se radi o nepotpunoj ovulaciji (tzv. LUF) pa je razina postovukacijskog progesterona manja od optimalne, kada sluznica brzo reagira sukrvicom."
    A ja do sad imam blagi (jednokratni) spotting svaki dan nakon M, taca, ti?
    Jelena, sad tek znamo da ništa ne znamo. Mene to toliko ne brine jer vjerujem da nam je takva sudbina u ovoj dobi.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 20.04.2010. at 09:10

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo da vam se malo javim... doma slijedeća dva tjedna sigurno kako sam i planirala s tim da me je gin. opće pr. jučer izludio jer je on najpametniji, a ostali ništa ne znaju... nije mi dao niti uputnice za pregled specijaliste... popi.. sam

ja sam spoting uvijek imala iza O pa do M i to ne svaki mjesec istog intenziteta, a kako mi desni jajnik ovaj puta uopće nije reagirao na stimulaciju mogu povezati ovo što je dr. R odgovorio mare sa mojom situacijom.

svaki dan sam sve više svjesna kako su mi se stvari predobro posložile i kakvu sam sreću imala... želim svima vama isto

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo i što je moja ginićka rekla o spottingu kao nečemu što prati visoke godine - moje M sad počinju isto s par dana spottinga, nikad prije nisu, i komentirala je da je to isto pokazatelj da se nešto na "horizontu valja" u smislu hormonalnih promjena i da to može biti pokazatelj slabije kvalitete js (valjda sam to dobro zapamtila, izgubila sam oko za detalje, na koje se, de facto, ne može utjecati, nego samo make the best of it, baš kao u primjeru Mimek).

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I kod mene spotting nakon O do M. Već davno sam negdje pročitala da ima veze s godinama. Isto kao i taca70, vjerujem da ima veze sa začećem. Ranije sam češće pratila teme na PZ, postoji dobra spotting tema i vidi se da cure imaju problema sa začećem, zapravo teže ostvaruju T. Kod mene su O stvarno natprosjećno uredne. Sad kakva je kvaliteta js hm...Prolaktin ok, ali kad koristim utriće nakon et-a spottinga ili nema ili je slabiji. Kod mene je vjerojatno progesteron u pitanju.
    Mimek

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Moj spoting je poceo u 18.god i tako ga do sada redovno imam 4-5 dana prije m,s tim da postoje i ciklusi kada pocinje puno ranije i traje do m, samo mi je par dana nakon m cisto.Ovo sto je dr.R napisao je otprilike to sto mi je rekao i stvarno ne znam da li postoji neko rjesenje.Spoting sam po sebi mi i nije neki problem, ali me ubise bolovi i napetost koju izaziva.Zadnji estradiol mi je cak i blago povisen tako da ,isto kao i kod Jelene, dodavanje estroferma ne bi imalo ucinka, pogotovo zbog endometrioze.Ali stvarno mi nije lako zivjeti s tim.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

:Evo i mene na temu spottinga.Ne mogu reci da ga imam,rijetko se desi nekakvo brljavljenje prije m,al stvarno rijetko.Poslije m isto nista.Jedino sam se blago sokirala ovaj ciklus jer sam po prvi put u zivotu imala ovulacijski spotting...Da nisam dosta citala o krvavim tockicama u vrijeme ovulacije,zabezeknula bi se jer su moje ovulacije do sad bile ciste...Prosli mi je ciklus bio ionako cudan,skracen,pa eto kao dodatak jos i krvarenje.Trajalo noc i dan par tockica crveno smedje boje i proslo...Mozda je bilo ovulacijsko,mozda ne,ako je bilo, ne znam kako sad najedanput..Ali za sve postoji prvi put...Samo da jos najavim da cu ovaj mjesec u jos jedan prirodni IVF,ne daju mi zivci mira,pa sam 23.4. na 1. folikulometriji u poliklinici IVF.Ako se opet sto ne posemeri...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mene je zbunio (a i Mare29, koliko sam skužila) spotting koji nam (Mare, tako se pratimo u zadnja dva ciklusa da pišem u množini ) u ovom ciklusu dogodio po prvi puta - nakon M.
    M mi je trajala normalnih 5 dana, ali je onda još 3-4 bilo nekakvog brljanja, dakle u folikularnoj, a ne lutealnoj fazi.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Shanti, onda smo mi spotting iznimka-nakon M do O? Nisam ni znala da je uobičajeno obratno, ipak nam je ovo prvi put. Sela, držim fige za prirorodnjak, a ovulacijsko krvarenje nije ništa neuobičajeno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •