Hvala, cure

Nije to ništa novo, doktor već dvije godine upozorava na to kako mi je vrijeme praktički isteklo, no sad je dobio crno na bijelo (nije ugodno čuti da te ne žele jer ne očekuju rezultate od tebe, no mislim da je u pravu i drago mi je što je iskren). Nije trudnoća nemoguća, uvijek se može zalomiti pristojna stanica i spontana trudnoća, i to bi i ne bi bilo čudo, tj. šanse su vrlo male, ali postoje. Stvar je u tome što su šanse podjednake i u kućnoj radinosti i IVF-om; u državnoj klinici ne mogu ići svaki ciklus, a može me spasiti samo broj pokušaja, niš mi ne vrijedi otići triput godišnje. Mogu ići privatno iz mjeseca u mjesec, no ako usporedim uloženo (financije) i šanse (moguću trudnoću), onda su veće šanse i manje ćemo vremena, novaca i živaca potrošiti odemo li na donaciju. MM nije oduševljen, ipak smo već malkice stari i umorni, on nije ni najzdraviji, i iako bi za mene to učinio, mene obeshrabruje njegovo, dosad ipak neizrečeno, postavljanje granica kad je riječ o tome što je spreman učiniti da bi dobio dijete sa mnom.
Mare, nadam se da ti je sinoć bilo savršeno kao i meni (malo sam ostala bez glasa, Gibo je moja velika i stara ljubav

).
Cure drage, hvala na brizi, i želim vam svima više sreće nego što sam je ja dosad imala. Svakako vas pratim i dalje i navijam