Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2599

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

vikki, žao mi je što prolaziš kroz ovo sve i nadam se da će proći na najbrži i najbezbolniji mogući način!
    imaš pp

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

da skratim, cura je uzimala DHEA (takodje vitamin D i jos one prenatalne sa folnom), a sve u razgovoru sa MPO doktoricom koja nam je ista.
    kao prvo, kaze da se nakon manje od dva mjeseca osjecala vise fit, koza se na licu popravila ?!? drugarice u drugoj zemlji koje je dugo nisu vidjele rekle joj da puno bolje izgleda...dalje, nakon nepuna tri mjeseca pojavila su se i dva poveca folikula, i to skocili vec 6-7 dan ciklusa?!?
    to je, uzgred budi receno, bila tacka gdje sam se ja prepala da li joj DHEA bas prija, ali ona je nastavila da uzima.
    u sljedecem ciklusu su radili ICSI.
    imali su dva folikula, oba punktirali, oba oplodjena, oba transferirana.
    oba se primila ...
    prosle sedmice je imala UZ, nazalost je jedan odustao, ali drugi izgleda dobro, tj. srce kuca...

znaci, please nemojte shvatiti ovu DHEA kao crno-bijelu situaciju, bilo bi nam potrebno jos puno zena prije nego sto mogu bilo kakvi zakljucci da se izvlace, ali sam misljenja da ima dobrog razloga vjerovati da pomaze kod starijih i tamo gdje je rezerva problematicna.
    mozda nece svakome pomoci, ali dobra rejuvenating kura moze samo da oporavi organizam i resetuje te preostale maticne celije.
    sretno svima!!
    Posljednje uređivanje od hanumica fata : 08.06.2010. at 12:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •