Stranica 47 od 52 PrviPrvi ... 374546474849 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 2599

Tema: 39+ (Klub Q10)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan put, cure! Nadam se da ćete nas izvještavati o svemu... čak i onda kad nastavite biti na godišnjima.
    I ja se pridružujem!

Taco, uopće nisam sumnjala u tvoje folikule

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Javljat ću se ja, a ovdje se javim krajem 7. (ako ikog tu uopće bude).
    Taco, lijepe vijesti, nek se tako nastavi!
    Drage cure, skoro mi je žao da odlazim na godišnji i što vas ostavljam.
    Do slijedećeg tipkanja, svima veliki

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, može jedan brzinski odgovor?
    Danas je stigla M i trebam raditi AMH i Inhibin B, zajedno sa drugim hormonima (FSH,Lh,e2,PRL).
    Sad me malo zbunjuje što na jednoj listi piše da se rade od 3. do 5. dana ciklusa, a na drugoj od 2. do 5. dana.
    Da li je tko radio posebno ova prva hormona i kada točno? Malo sam sad i ljuta na sebe što nisam pitala na vrijeme, ali tek to sada i vidim.
    Hvala puno.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Navodno je AMH najbolje raditi 2. dc. Kad sam ga vadila, pitali su me je li mi 2 dc., slučajno je bio. Za inhibin ne znam, a ostali ženski spolni hormoni se vade 3. do 5. dc, ako su ciklusi kratki, može i 2. dan.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo mene opet, andream, oni se mogu vaditi neovisno o ciklusu, ali se uvriježilo da se vade onda kad i spolni hormoni, dakle, od 2. do 5. dana kad god ti paše (preporuka Petrove je od 3. do 5., a drugi govore od 2. do 5.). To ideš u Vinogradsku? Inhibin se ne plaća? Inače se za njega (opet bar neki) smatra da je nepotreban ako se radi AMH.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vikki, puno ti hvala, ovo je bilo stvarno brzinski.
    Budem sutra onda otišla izvaditi AHM, a onda ću ih i pitati za ove druge hormone kada je najbolje da se "vade".

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da, idem u Vinogradsku, ova dva hormona se navodno plaćaju oko 500 kn jer nisu na teret HZZO-a (AHM i Inhibin). Za sve ovo drugo imam uputnice.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

AMH je 267,00 kn, mislim.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I pitala sam zbog novaca, nije malo sve zajedno, a dr R smatra da nisu potrebna oba. Svaka kuća ima svoju taktiku, nalazi se čekaju oko 3 tjedna, sretno!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

naravno da nije malo, još kad se doda suprefact, štoperica-sve se to plaća. tko zna što će još biti.
    i to je naš "besplatni" MPO

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

taca70
    gričanka, vau za endić
    mare41,ugodan i koristan odmor ti želim!
    AB, jel' postupak sada ili rujanski?
    Nisam sva svoja, mozak slabije radi, umorna, otišla do klinike, trebala nazvati dr. u pola četiri i nisam uspjela zbog vižnje, M nema, sada je već vrijeme za narednu (već i ta kasni), dr. je još nekoliko dana radno i moram pronaći jedan dan za pregled jer izgleda da su mi se hormoni zbrčkali ili je nešto drugo...sad vidim da to moram riješiti prije GO-a, ne mogu više čekati...
    Malo vas teže pratim, ali budem se ušaltala.
    Svima velika

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Andream, ja sam AMH vadila 4.dan, i tom prilikom su mi rekli da za inhibin radje dođem idući mjesec baš na 2.dan ciklusa, da je to pouzdanije, a da je za amh ok i 4.dc. A i lakše je platit 260 kn samo za 1 nalaz. Na kraju nikad nisam ni otišla vadit inhibin.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Haaj koke, evo prije ostalih tekućina ( sve se bućkam hodajući od silne vode koju popijem)
    Taca , mene jako vesele tvoji folikuli i ~~~~~~~~~~~~za što bolje i više materijala u njima, a i to što se ne debljaš je baš ok
    Tiki-a , još k svemu tome i ove vrućine, baš zamorno
    Posljednje uređivanje od gričanka : 08.07.2010. at 09:30

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

...hm, ne kužim ovo, ode mi post na pola pisanja
    A ja odoh u Bohemiu u subotu ujutro i zasada je sve prema zadanome.
    Svim kokama veliki , a poseban pozzz MSM [mala slatka mare]
    p.s. ... a ovaj post sam čekala pune 4 min da ode, hm...
    Posljednje uređivanje od gričanka : 08.07.2010. at 09:38

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nadam se da ćemo već ove jeseni sve zajedno piti kavicu svaki dan, jer nećemo raditi (ne, nećemo dobiti otkaz nego ćemo biti na čuvanju trudnoće)

Sretno svima!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da ćemo već ove jeseni sve zajedno piti kavicu svaki dan, jer nećemo raditi (ne, nećemo dobiti otkaz nego ćemo biti na čuvanju trudnoće)

Sretno svima!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ punim srcem za vas cure za zajedničke kavice.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je dr T baš napisao da moram vaditi i inhibin i AHM, ali su mi danas u Vinogradskoj rekli da ipak dođem sutra na 3dc da me ne pikaju više puta i da je to OK za sve hormone.
    Jedino progesteron moram ponovno doći vaditi od 20-22 dc, ali to je ionako neupitno zasebno.
    Aurora, tebe nisu tražili isto oba hormona? (pretpostavljam da si kod istog doc-a)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma kod mene je tako ispalo. Dr.Kuna mi je na konzultacijama napisao da to izvadim. Kad sam 4.dan došla na vađenje krvi, biologica mi je rekla da će mi sad izvadit samo amh, a za inhibin da dođem idući mjesec 2.dc. A idući mjesec sam ja već bila u postupku, a budući da se nalazi čekaju po 3 tjedna nisam ni otišla nikad. I nikad me nitko od doktora nije kasnije više ni tražio inhibin.

Ne razumijem zašto ti danas, 2.dc nisu mogli izvadit krv?!?!?!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Odgovor je bio samo da me neće pikati više puta i da to sve mogu obaviti i sutra. Čak me pitala jesam li se naručila?! (a ova na naručivanju prije par tjedana rekla da se ne moram naručivati baš zato jer dva hormona sama plaćam). Očito na istom odjelu nisu baš nešto povezani.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

za amh i inhibin se ne naručuje jer sama plaćaš. za ostale hormone se treba naručiti, i to bude tek za par mjeseci, tako da ti je bolje ići negdje drugdje (Petrova npr). ali i dalje ne razumijem zašto danas nisi mogla sve obaviti (kad si već bila tamo), nego ćeš sve to sutra. mislim da je sasvim svejedno vade li se hormoni 2.ili 3.dan.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Aurora, da ti pravo kažem, nije mi se dalo raspravljati s njima. Bitno mi je da sutra povadim sve te hormone (iako ni dalje ne kužim tu njihovu logiku - ako dio hormona koji ne idu na teret HZZO-a plaćaš sama, onda nema naručivanja i sve će ti drugo povaditi - presmiješno!). A sad kad malo bolje gledam tu listu koju mi je pisao dr T, vidim da iako na istoj piše da se vade od drugog dana, on je stavio kraj toga kemijskom od trećeg dana. Pa nek bude onda po doktorovom. Iako ne kužim baš kako bi trebalo funkcionirati to naručivanje mjesecima unaprijed - pa ne mogu znati kad će mi točno doći M?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ti naručivanjem zapravo rezerviraš prvi slobodni termin - i recimo da taj termin dobiješ za 3 mjeseca, dakle, za 10.mj - e pa kad dobiješ m.u 10 mj.nazoveš ih i kažeš im da imaš rezervirano za taj mjesec vađenje hormona 3.dan a da ti je sad 1.dc, e onda te oni zapišu za 2 dana (kad bi tebi bio 3.dc). komplicirano? ma čini ti se iskreno se nadam da si ih sad zbunila jer imaš i ove pretrage koje se plaćaju pa će ti sve vadit. inače je grozna ta baba koja naručuje, vrlo je neljubazna pa nek te to ne iznenadi. ma zbog svega toga je jednostavnije otić u neki drugi lab vadit osnovne hormone.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Aurora, budem ja njih već sutra ugnjavila, bez brige... a danas su se ionako svi raznježili kad sam došla s bebekom u kolicima, čak me teta na šalteru preko reda htjela primit u lab ali mi onda ipak reče da nek dođem sutra na 3dc

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Andream, zašto jednostavno ne odeš u Petrovu za ove koji idu na uputnicu, tamo se ne naručuje.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možda na kraju i budem (ako će mi raditi probleme).
    U svakom slučaju javim kako je prošlo pa da se bar zna za ubuduće ako će tko imati isti hodogram.
    To je Petrova 3?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne, Petrova 13, mala zgradica iza glavne. Tu su endokrinološki, mikrobiološki i hematološki laboratorij.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Thnks Vikki, to sam si i mislila.
    Sad me još zbunjuje (ako tko zna) što znači anti TPO nadopisan uz TSH (ja imam uputnicu samo na TSH 2-5dc)?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Antitjela na štitnjaču? Nisam sigurna.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Je antitijela ali mislim da se ona i TSH ne rade u Petrovoj.Barem je tako ranije bilo.Bolje nazvati njihov lab.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

TSH se sigurno ne radi u Petrovoj, ja sam ih zvala nedavno. ALi to mozes izvaditi na svetom duhu isto bez narucivanja. samo dodjes ujutro u lab, radi od 7-9, uzmes broj i onda zovu po broju tako da cak znas i otprilike kad si na redu

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Samo da pozdravim koke i pripadajuće folikule... neka lijepo sazrijevaju, jel Taca?
    Vikki , išš,iš,iš cistama!
    Tiki_a ~~~~~~~ da se hormoni "zbroje" i dovedu u red
    AB ... neka se obistine tvoja priželjkivanja (... za lijeno kafenisanje s trbuščićima)
    I naša trudnica Mimek vas sve skupa puuuuuuuuno pozdravlja ... nije u mogućnosti biti pri kompu, pa eto... da ne zaboravim.
    Hvala cure na lijepim željama za put na koji krećem u nedjelju ujutro (konačno !!!!!). Još se javim.
    MSM i svima u klubu

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure na lijepim željama za put na koji krećem u nedjelju ujutro (konačno !!!!!).
    Konačno! Sretno, draga

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo ako će koga zanimati rasplet zvan hormoni - za ne povjerovat, ali ako se bilo koji hormon radi u Vinogradskoj koji se plaća, za sve drugo, apsolutno sve, ne treba se naručivati. Prebedasto ali je tako.
    Zbog jednog hormona koji sam platila (AMH) sve sam drugo napravila bez problema. Inhibin B ne rade do daljnjega jer - nemaju reagensa, pa sam ajde bar tu nešto uštedjela. A navodno jedino oni i rade taj inhibin, kako su mi rekli.
    Sad se nadam da doc neće raditi zbog toga probleme, nadam se da će AMH uz pregršt drugih hormona biti dovoljan. Preostaje mi još jedino progesteron 21 dc.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Andream, javi nalaze kad budu gotovi.
    Moji lijeni folikuli jedva mrdaju, nastavljam sa po 5 Menopura+Cetrotide i u ponedeljak punkcija pa cemo znati stvarno stanje stvari.Sva sam nekako malodusna danas.Ah da, saznala sam da imam i mali miom, 15mm.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Andream, drago mi je da si sve obavila. Njihova pravila su apsurdna, ali zbog njih si dobro prošla. Neće ti doktori raditi zbog toga probleme, bez brige, vidiš da sam i ja prošla samo s amh, nikad me nisu poslije pitali za inhibin.
    Dakle, ti ćeš ovaj mjesec imati sve nalaze i u niskom si startu

Gričanka, Mare, popijte i koje pivce za živce... nek sve bude uljuljkano, mišići opušteni...
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 09.07.2010. at 17:25

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Taco, a koliko ima folikula?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Aurora, pozlatile ti se riječi. Jer i ja poput tebe jedva iščekujem postupak, za poludit nam je od želje da nam malecka nije sama (i sami smo sebi smiješni ponekad u tome).

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Taca, naravno, javnem nalaze. Rekli mi da nazovem već za 10 dana, da bi mogli biti gotovi (ja računam 2 tjedna).

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure moje, vec dva dana curim za ludilo..........je li to normalno nakon stimuliranog (ne mogu nigdje ni ici)..inace sam ranije imala obilne m...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Aleksandra, rekla bih da je normalno. Ja sam nakon neuspjelog stimuliranog imala puno obilnije krvarenje nego što je to obična menga.
    i malo offtopic, ako se hoćete malo nasmijati, čitajte današnji Obzor koji je prilog Večernjem. Priča MM na crnohumoran način o MPO-u.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Aleksandra, rekla bih da je normalno. Ja sam nakon neuspjelog stimuliranog imala puno obilnije krvarenje nego što je to obična menga.
    I ja!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Andream, ima li na internetu intervju?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam ga uspjela naći, to je u posebnom prilogu.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ispricavam se administratoricama, ali moram cestitati andreinom dragom...clanak je super, a njemu svaka cast

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

taca70, ima li dobrih vijesti?~~~~~
    gričanka kako je?~~~~~~~
    Marnie
    Bez obzira na ljeto i GO-ove, u našem klubu je i dalje aktivno Očekujem lijepe betice od sadašnjih i budućih ljetnih čekalica!
    Ja sam i dalje čekalica M

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo mene.4js, 2 nisu dobre, sutra cu vise znati.Pusica.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa suuuper taca70, znači dvije su dobre, a za one spomenute još ima nade. ~~~~~do sutra i dalje...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Taco super~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ma neka je ovaj put dobitna. Tiki_a tebi ne dolazi, a meni ne staje, evo 6, dan jos uvijek punom snagom

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

taco, i dvije su super!
    i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Halo drage moje, nesto ste mi utihnule.Nama ostao 1 zametak, sutra cemo se dogovoriti za transfer.
    Tiki_a, koliko ti vec kasni?Jel se zna zasto?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •