Vidi rezultate ankete: svi vi koji idete paralelno na potpomognutu i u procesu ste usvajanja...

Glasači
28. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • odbili bi ponudjeno dijete jer se spremate na postupak

0 0%
  • prihvatili bi dugo zeljeno dijete jer postupak mozda ni ne uspije

26 92.86%
  • trazili bi odgodu posvojenja i odustali u slucaju da Vas postupak uspije

2 7.14%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: Paralelni postupci - posvojenje i potpomognuta oplodnja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da zakljucimo raspravu jer ste je ocito krivo razumile. Poanta mog vrijedjanja je iskljucivo jer NE RAZUMIM da neko ko toliko zeli dijete, moze trazit odgodu i odustat od njega zbog mpo! Niko na nikog nije ljubomoran niti ista slicno, niti mislim da ce dijete ostat bez obitelji zbog nje, vec mi nejasano da neko ko toliko zeli dijete, kao sto i sama kaze, moze se premisljat! Upucena sam u mpo i usvajanje zbog prije koja je u postupcima vec par godina a sad i u procesu usvajanja i svakodnevnom zivkanju centara tako da mi ne trebaju dodatna predavanja. A na kraju krajeva, ona gubi a dijete vjerojatno dobiva!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj blackfairy prvotno napisa Vidi poruku
    Da zakljucimo raspravu jer ste je ocito krivo razumile. Poanta mog vrijedjanja je iskljucivo jer NE RAZUMIM da neko ko toliko zeli dijete, moze trazit odgodu i odustat od njega zbog mpo! Niko na nikog nije ljubomoran niti ista slicno, niti mislim da ce dijete ostat bez obitelji zbog nje, vec mi nejasano da neko ko toliko zeli dijete, kao sto i sama kaze, moze se premisljat! Upucena sam u mpo i usvajanje zbog prije koja je u postupcima vec par godina a sad i u procesu usvajanja i svakodnevnom zivkanju centara tako da mi ne trebaju dodatna predavanja. A na kraju krajeva, ona gubi a dijete vjerojatno dobiva!
    pa je li ti mozes razumiti da zena FIZICKI ne moze biti istovremeno na 2 mista?? sta je tebi?? poanta vrijedjanja???
    da sam moderator dobila bi barem trodnevni ban zbog registriranja isljucivo s ciljem provokacije i vrijedjanja zene koja je pred postupkom kojeg je cekala godinu ipo i kojoj ne trebaju tvoja vrijedjanja u ovom momentu. ne vidim da si igdi drugo ista pisala. i to da sa tolikim fight zarom pises o frendici, to mozes macku o rep, sta se mene tice.
    katastrofa.
    idi negdje i ohladi se.
    rozalija je cura koja je svima i uvijek pruzala bezrezervnu podrsku, ali ti sa svojih 5 postova u kojima je cilj samo jedan - vrijedjanje, nemas pojma o tome.
    nitko se tebi ne treba opravdavati za zivotne odluke i situacije.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma slušaj ti, samo ne znam odakle tebi zaključak da smo mi odustali od posvajanja što zar ne znaš čitati? Pogledaj dobro i pročitaj šta sam napisala i rekla sam da gospođi iz centra za socijalni rad da smo zainteresirani za posvajanje i kada se vartimo iz Maribora da će dobiti sve tražene dokumente a još uz to da ti nadolijem soli na ranu (baš zato što si bezobrazna) već imamo sve pripremljene dokumente u jednom centru iz kojeg smo ranije dobili odbijenicu pa će nam ih samo proslijedti, pa ni tu nećemo gubiti vrijeme.
    Izvinjavam se moderatoricama ali nakon svih njenih uvrijeda mislim da sam ipak trebala reagirati. Ne svojstveno meni ali kada ćovjeku prekipi mora reagirati. Akoi sam pretjerala sve obrišite.

Čokolada izbrisala neprimjeren dio posta
    Posljednje uređivanje od čokolada : 03.02.2010. at 15:30

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Poanta mog vrijedjanja je iskljucivo jer NE RAZUMIM da neko ko toliko zeli dijete, moze trazit odgodu i odustat od njega zbog mpo! A na kraju krajeva, ona gubi a dijete vjerojatno dobiva!
    Neka mi oproste svi, ali ovaj post jednostavno ne mogu prožvakati. Pa ženo draga što ti se dogodilo da si toliko ogorčena na ljude za koje misliš da su uspjeli iako su tek na početku? Znaš li, shvaćaš li opće, koliko boli takva igra sudbine? Znaš li koliko je čekanja, novaca i živaca potrebno za jedan postupak u Mariboru? Shvaćaš li da tu nema povratka? Isto toliko boli, čekanja i suza je potrebno da se dočeka jedan poziv iz centra. I jednom kad ga dočekaš - također nema odustajanja. Ženi su se obje stvari potrefile isti mjesec, to je okrutna igra sudbine. Ili možda Božji blagoslov. Kako god bilo, ona će to otkriti sama. Nitko nema pravo da se miješa u njenu odluku, a ponajmanje oni koji su se tek priključili i ne poznaju njenu priču. Mnogo cura ovdje ima bebu, neki i dvoje, i troje. Ja još nemam, niti mogu na MPO, niti mogu posvojiti dijete. Ali ja VJERUJEM da će doći i mojih pet minuta, i onda će sve te cure biti sretne sa mnom, jer sam ja uvijek bila sretna za njih.
    I odakle ti to ako ona odustane da dijete vjerojatno dobiva? Koliko dobro je poznaješ da možeš reći takvo nešto? Tko si ti, Bog, sudac? Da, dijete će svakako dobiti, dobit će prekrasne roditelje, a Rozalija će umjesto jednog, dobiti dva mala anđela.
    I na kraju, želim ti svu sreću, i tebi, i tvojoj prijateljici. Možda ćete jednog dana razumjeti da postoje različite životrne sitvacije u kojima smo prisiljeni stati, birati, zamisliti se, odlučiti što dalje. Nije sve u životu "uzmi ili ostavi" i ponekad, tek kad čovjek razmisli i "stane na loptu" donese onu pravu odluku. Mislim da ju je Rozalija donijela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •