Citiraj blackfairy prvotno napisa Vidi poruku
Poanta mog vrijedjanja je iskljucivo jer NE RAZUMIM da neko ko toliko zeli dijete, moze trazit odgodu i odustat od njega zbog mpo! A na kraju krajeva, ona gubi a dijete vjerojatno dobiva!
Neka mi oproste svi, ali ovaj post jednostavno ne mogu prožvakati. Pa ženo draga što ti se dogodilo da si toliko ogorčena na ljude za koje misliš da su uspjeli iako su tek na početku? Znaš li, shvaćaš li opće, koliko boli takva igra sudbine? Znaš li koliko je čekanja, novaca i živaca potrebno za jedan postupak u Mariboru? Shvaćaš li da tu nema povratka? Isto toliko boli, čekanja i suza je potrebno da se dočeka jedan poziv iz centra. I jednom kad ga dočekaš - također nema odustajanja. Ženi su se obje stvari potrefile isti mjesec, to je okrutna igra sudbine. Ili možda Božji blagoslov. Kako god bilo, ona će to otkriti sama. Nitko nema pravo da se miješa u njenu odluku, a ponajmanje oni koji su se tek priključili i ne poznaju njenu priču. Mnogo cura ovdje ima bebu, neki i dvoje, i troje. Ja još nemam, niti mogu na MPO, niti mogu posvojiti dijete. Ali ja VJERUJEM da će doći i mojih pet minuta, i onda će sve te cure biti sretne sa mnom, jer sam ja uvijek bila sretna za njih.
I odakle ti to ako ona odustane da dijete vjerojatno dobiva? Koliko dobro je poznaješ da možeš reći takvo nešto? Tko si ti, Bog, sudac? Da, dijete će svakako dobiti, dobit će prekrasne roditelje, a Rozalija će umjesto jednog, dobiti dva mala anđela.
I na kraju, želim ti svu sreću, i tebi, i tvojoj prijateljici. Možda ćete jednog dana razumjeti da postoje različite životrne sitvacije u kojima smo prisiljeni stati, birati, zamisliti se, odlučiti što dalje. Nije sve u životu "uzmi ili ostavi" i ponekad, tek kad čovjek razmisli i "stane na loptu" donese onu pravu odluku. Mislim da ju je Rozalija donijela.