Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: veoma nervozno dijete od polaska u vrtic

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno veoma nervozno dijete od polaska u vrtic

Drage moje,imam veliki problem i nadam se da cy dobiti par dobrih savjeta od vas. curica od 5 god. je krenula u maly skolu koja traje 8 sati dnwvno,u istoj ustanovi i ja radim al ne sa njom.svidja joj se i tete kazu da je sve ok.medjutim,postala je drugacija,mozda cak i par dana pred obdaniste-bila sam kod kuce nekih 10 dana tako da ne mogu da odredim kad je sve pocelo. postala je straaaaaaasno,nwvjerovatno straaaassno mnogo nervozna i placljiva. sta god se desi ona place sa i bez razloga. Sta da radim?da li da je vodim dr.ili ispisem iz skole? zabrinuta sam strasno...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Oko 5. rodjendana navodno postanu osjetljiviji, kao da udju u mali pubertet, tako mi je rekla jedna poznata djecja psihologinja. Kod nas je bilo slicno i proslo. Faza. Ne bas laka ali ipak faza. Kad ste zajedno, vise joj se posveti 1 na 1 i to neku aktivnost koju bas ona zeli. Nama je upravo to pomoglo.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam vise sva uplakana od tog njenog stanja. ona jos nema 5. imat ce za mjesec i pol. sve joj smeta i zbog svega place. cak u vecini slucajeva ni ne glumi. srce mi puca.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj lamy prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,imam veliki problem i nadam se da cy dobiti par dobrih savjeta od vas. curica od 5 god. je krenula u maly skolu koja traje 8 sati dnwvno,u istoj ustanovi i ja radim al ne sa njom.svidja joj se i tete kazu da je sve ok.medjutim,postala je drugacija,mozda cak i par dana pred obdaniste-bila sam kod kuce nekih 10 dana tako da ne mogu da odredim kad je sve pocelo. postala je straaaaaaasno,nwvjerovatno straaaassno mnogo nervozna i placljiva. sta god se desi ona place sa i bez razloga. Sta da radim?da li da je vodim dr.ili ispisem iz skole? zabrinuta sam strasno...
    Ja sve potpišem, samo moja ima skoro 3 godine i krenula je u vrtić 01.04. U vrtiću je sve super, niti plakanja niti bilo kakvih problema (brat je u istoj grupi pa joj je zbog toga sigurno lakše). Ali doma mi je nemoguća, više ni ne govori kako treba nego samo cendra/plače.

To je isto dio adaptacije na vrtić, proći će, samo treba živaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •