-
[QUOTE=Tunguska;2406337]drage majke, da podijelim svoje (lose) iskustvo s Vama: ni u kom slucaju ne upisujte dijete u dv slagalicu. dijete mi je na prilagodbi danas umalo ostalo bez oka! evo jos uvijek sam u soku. ali najvise me je pogodio njihov stav da mu se nista nije desilo i da je to normalno! dakle, s obzirom da nisu u stanju pripaziti sat vremena na dijete, cisto sumnjam da su u stanju cijeli dan to uciniti.
nekako smo presli preko toga da nema ni z od zdrave prehrane o kojoj govore na svojoj web stranici, vec djecu sopaju najjeftinijim bijelim kruhom i stapicima.
ne bi nista rekao da na njihovoj stranici ne pise: ''Djetetu između obroka, a i kao međuobrok, odnosno užinu osiguravamo zdrave namirnice kao što su sezonsko voće, jogurt, vodu, razne čajeve. Prilikom prehrane djece pokušavamo dječja tijela ne opteretiti nepotrebnim šećerima i solju''.[/QUOTE
Prije svega vas sve ovdje pozdravljam. Kao mama djeteta koje ide u ovaj vrtić od početka, mogu vam prenijeti svoja iskustva. Što se tiče teta u vrtiću: baš nikad se nije dogodilo da ako sam ih nešto zamolila ili tražila od njih za svoje dijete da nisu to napravile. Moje dijete je uvijek presvučeno na vrijeme, nahranjeno i zadovoljno. Ako vam je problem prehrana, (a opet što se mene tiče) bolje i štapići nego salama (čije ime ovdje neću napisati jer ne znam da li smijem). Naime, dijete mi je s jednu godinu bilo u jednom drugom vrtiću i za doručak i užinu je bila najčešće ta salama ili margarin sa toast sirom. Kad sam molila da to mom djetetu ne daju, rečeno mi je da njima to pravilnik dozvoljava. I to je bilo jedno od loših iskustava.
Što se tiče toga da je dijete ozlijeđeno... ZNAM kako vam je, i moje dijete taj isti izgrebe i udari. I vjerujte mi da nije do teta. Imali smo i roditeljski, nitko od roditelja ništa nije rekao iako su tete više puta pitale jel ima tko što za reći. Ja sam svoje rekla onomu kome sam trebala nakon sastanka. Zaključak svega je da u usporedbi sa prijašnjim iskustvom, ja svoje dijete mirne duše ostavljam Zrinki i Marini na brigu. I vrtić je nov, sređen, tete surađuju maksimalno s roditeljima, izlaze u susret svakom po njegovim potrebama a djeca su zbrinuta maksimalno koliko je to u takvoj vrsti kolektiva moguće. Dakle, ja od srca preporučujem ovaj vrtić i kad bi mi se ponudilo bilo koje mjesto u cijelom gradu, ovo bi opet bio moj izbor.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma