Citiraj kisha prvotno napisa Vidi poruku
draga tunguska! moje dijete ide u slagalicu i ne slazem se s tobom. od prvog smo dana u vrticu i mogu reci da je ok. na prilagodbi sam svojim ocima vidjela da za uzinu jedu voce a i jelovnik mi je skroz njami,uostalom to vidim i na svom djetetu.znam da jelo dobivaju izvana,mislim da je neki catering koji kuha i za druge vrtice.ja placam 650 kn za dijete i to je uz sufinanciranje grada ali postoje neki rangovi pa bi se svatko ponaosob trebao raspitati.tete su ok,zna nekada biti bucno ali uzimam u obzir da je to jaslicka skupina, da je prostor ogroman pa sve odjekuje i da su djeca jos u fazi prilagodbe. ne znam sto se tebi dogodilo tj.kako ti je dijete nastradalo ali prema nama su obje tete jako brizne, obavijeste me za svaku ogrebotinu i pad, a mali je nedavno prohodao i stalno pada...preporucam svima kojima vrtic treba da odu i sami se uvjere jer se ocito misljenja jaaaako razlikuju!
upravo to i jest problem: nitko nas nista nije obavijestio!

sad: da li nekoga obavjestavaju, nekog ne, ne ulazim u to.

stovise, kada smo bili zvali na jedini broj koji smo dobili, gospodja je rekla da ona dolazi obicno iza 11 12 sati (dakle do tada je ta jedna teta sama) i da nema nikakvog broja na koji mozemo nazvati. znaci da se neko dijete pocne gusiti ili ako izbije pozar sto ce jaslicku djecu poslati okolo po susjedstvu da zicaju casu vode za gasiti pozar!

isto tako nije mi se bas svidjelo sto je jedan dan nakon sto smo dijete ostavili u vrticu, odjednom za nama posla curica (od koje tri godine, dakle iz vrticke grupe) i sto je ta curica normalno posla na cestu za nama. sto se moglo sve desiti s tom curicom: od auta koji tamo znaju poprilicno velikom brzinom prolaziti ili da se izgubi... takvo sto nije bas dobra reklama za privatni vrtic koji je tek poceo raditi i ne govori bas o brizi
kad je malo dijete u pitanju, svaka sitnica je bitna i moze biti presudna, ali ponavljam ono sto je mene najvise zasmetalo je odnos, ignoriranje