Citiraj brigita2 prvotno napisa
Ja sam se bradavica na ruci rješila sokom od luka. Preporučio je neko upravo ovdje na forumu.

Svaki dan sam mazala bradavice tim bjelim sokom koji curi kad odrežeš donji dio luka tj korjenje. Trebalo bi mazati tri put dnevno, ali ja sam bila lijena pa sam mazala jedanput dnevno. Inače je potpuno bezbolno.
Trebalo mi je jedno 4 mjeseca da ih se rješim. Možda ne bi tako dugo trajalo da sam stvarno mazala 3 put na dan. U svakom slučaju, ne smanjuju se postepeno, nego mjesecima nema pomaka i ništa se ne događa (taman da se počneš osjećati ko najveći bedak kaj se još s tim gnjaviš) i onda odjednom počnu propadati.

Ja sad taj lijek hvalim svima.
Limunova korica i ocat su puno bolji od ovoga.
Kad mi je klinjo dobio dvije bradavice na tabanima, shvatila sam da ne dolazi u obzir višemjesečno liječenje lukom i otišla u apoteku po profesionalne preparate. 120 kn nizašto, ne da bradavice nisu otpale nego su narasle i postale bolne. Negdje sam na internetu (da li je to bilo na ovom forumu?) sam pročitala recept s limunovom koricom i octom pa sam odlučila probati. Nisam se baš nadala uspjehu pa ipak sam se iznenadila jer je vrlo djelotvorno. Tanki sloj limunove korice se nareže na male komadiće (velićina malog nokta) i stavi preko noći namakati u ocat. Tada se ti komadići hanzaplastom lijepe za bradavice i mijenjaju svakih 6 sati. To se radi 2 dana i napravi pauza od 10 -14 dana. Ako je potrebno postupak se ponovi. Nemojte se iznenaditi ako koža oko bradavice postane ružičasta i bradavica počne boliti nakon tretmana, to je normalno.