-
Zimski vrt
Razmišljam o zimskom vrtu, ulaz direktno iz dnevnog boravka, cca 25 m2. Dakle, dio vrta bi natkrili i zatvorili, te povezali sa postojećim bnevnim boravkom.
Čitajući o toj temi skužila sam da zimski vrt treba dobro isplanirati, voditi računa o grijanju, ventilaciji, uklapanju u postojeći objekat, zatim lokacijska dozvola...
Ugnavnom, ne znam od kuda da krenem!
Imate li kakve prijedloge? Da li trebam angažirati arhitekta, ili firme koje se bave proizvodnjom stolarije rade i projekte???
Ako imate slikice svojih zimskim vrtova, molim da ih podijelite sa nama
-
Postoje za to stručnjaci. Ne znam kako se zove ta struka (vrtni arhitekt?), ali moji poznanici se time bave i rade to za velike firme i trgovačke lance, ali i privatno rade projekte. Završili su baš taj smjer na fakultetu. Gledala sam fotografije njihovih projekata i meni to izgleda super. Ako hoćeš, mogu ti na pp dati njihov kontakt pa ih nazoveš, onak informativno, čisto da vidiš o čemu se radi.
-
-
Mislim da ti je dovoljno za početak, ukoliko želiš uštedjeti, nazvati neku firmu koja izrađuje zimske vrtove (to su obično svi koji rade stolariju pvc ili aluminijsku, od čega već želiš raditi) i oni će ti sve reći i preporučiti što ti treba. Procedura kod njih ti je ista kao i da ideš mijenjat običnu stolariju. Naravno, ima firmi koje imaju više iskustva i onih sa manje iskustva, al zato se ko i u svemu uvijek raspita na nekoliko mjesta.
-
Da se nadovežem na temu...
I mi bi izradili zimski vrt od cca 8 m2 i na taj način povećali stambeni prostor. Ali, ja ne bih alu ni pvc, već drvo, a ne znam kome bih se obratila. Može li mi tko preporučiti firmu ili stolara koji imaju iskustva u izradi takvih stvari????
-
Ja sam bila u jednom pogođenom, mislim klimatski.
I puno groznih.
Plinske komore.
Pa se bojim toga. Ali sigurno, što kažu cure, ima struka koja o tome nešto zna...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma