-
kako spržiti crtiće s neta?
radi se o ovoj stranici i super crticima koje bi voljela na cd spremiti kako bi ih mogli preko dvd a gledati..
moze li me netko upucen nauciti kako da ih spremim( da li pod "save target as") te kako to nadalje sprziti?
unaprijed hvala!
http://www.gizdic.com/crtanifilmovi/index.htm
-
Mislim da se to sa takvih stranica ne može. Jedino sa youtube-a i slično, ali to je ionako kršenje autorskih prava kojima se protive pravila našeg foruma, pa se nadaj sličnim odgovorima.
Na drugim forumima imaš toooonu takvih crtića, a ovaj mislim da služi nečem drugom. Tu i tamo se malo "zaletimo", ali u globalu se držimo u nekakvim okvirima što mislim da je dobro, jer bi se onda forum pretvorio u ono što mu nije osnovno poslanje.
-
Kada tražiš takav savjet, važno je da naglasiš kako imaš originale za filmove koje želiš skinuti kao sigurnosne kopije i onda nema prepreke da ti svatko tko nešto o tome zna pomogne savjetom.
-
volim kad se drzite pravila
-
samo slijede svoje instinkte...
-
Ne treba ti jaki instinkt za skužiti koliko je loša kvaliteta videa na yubituu, ali ako ti baš treba za offline odeš na www.keepvid.com i tamo ubaciš yubitu adresu pa si skineš.
Ako cijeniš vid i sluh sebe i svojih bližnjih - izbjegavaj video sadržaje ovakve kvalitete - bez obzira na autorska prava.
Kako to spržiti? Jel' baš moraš? Uzmeš i spržiš. Žalibože bilo kakvog dodatnog napora.
-
obzirom da se na toj stranici dopusta besplatno "skidanje", mislila sam kako ne trebam brinuti o autorskim pravima, tj. da je onda dopusteno..mala naiva no eto..
pazim i mislim na pravila Rodina foruma no ovdje sam malo zabrazdila.
hvala vam na odgovorima
-
sundrops pokušavam ti od utorka poslati pp, ali ti je inbox pun!!!
-
uh doista..
ispada da su mi se sve poruke koje sam nekoć i obrisala iznova pojavile u inboxu, prelaskom foruma na novi server.ili tko će ga znati..
pokušaj iznova, ako imaš još volje
Posljednje uređivanje od sundrops : 04.02.2010. at 19:22
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma