-
Osoblje foruma
Da li je ovo samo crijevna viroza?
dakle, zara je počela povraćati u noći četvrtak na petak i u prvih 24 sata je povraćala 8 puta i imala samo jedan proljev "do grla".
onda 48 sati ništa - pa jedno povraćanje.
pa opet 48 sati ništa - pa jedno povraćanje i jedan mali mali proljević.
pa nakon 12 sati opet jedno povraćanje...
nema temperaturu.
što mislite, je li to samo neka čudna viroza, ili da se počnem brinuti?? (popodne idemo doktoru, ali do onda....)
-
To je sad cijeli tjedan skoro,ne znam kaj bi ti rekla,možda među namirnicama uzima nešto što joj ne odgovara budući da su razmaci po 48h??A mislim da je nešto ozbiljnije da bi trajalo stalno,a ne sa razmacima,zato mislim da je stvar u hrani,vjerujem da će ti neka od cura znati nešto više reći,pusa ozdravilica Zari
-
Osoblje foruma
Da li se zalila da je boli glava?
-
Osoblje foruma
hmm... uglavnom doji, jede bobiće, banane, juhicu s povrćem... i tako već 7 dana.
jutros je u jednom momentu rekla "buba čelo" i primila se rukom iznad desne obrve, ali to je bio prvi i zadnji put u ovih tjedan dana. sad mi se čini da tamo ima neki mali crveni trag pa mislim da se u tom momentu ogrebla i da nije povezano s povraćanjem.
-
Niki želučane viroze znaju trajati i 7-10 dana i isto bi se znalo jedan dan smiriti pa onda ponovo još malo, pa još malo...već dva puta smo pri kraju nosili 3 dana za redom kaku na analizu ali sve bi bilo ok. Jednostavno bi se odužilo. Popričaj sa pedijatricom i eventualno zatraži za nosiš kaku na analizu...
-
Lutonjice,što je bilo kod doktora?
-
-
Osoblje foruma
na ništa se ne žali.
prije povraćanja kaže da joj se kaka, onda povraća i nakon toga je super, vesela, razigrana kao i uvijek.
dokica je rekla da joj je jučer došlo nekoliko djece s istom pričom (a bogami i da joj je ona treća zara taj dan... fakat je ime postalo popularno) i nek čekamo do petka. ako se ne smiri, idemo na pretrage.
-
Sigurno je viroza. I kod nas hara taj stomacni virus medju malom djecom, roditelji se jako plase meningitisa, ali nije to - to.
BTW, ovo je skroz nevezano, jel se Zara pronounce kao Saaara ili kratko kao Tara?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma