Pokazuje rezultate 1 do 50 od 110

Tema: Dojenje u javnosti - preko zime

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa Vidi poruku
    cure su ti sve rekle. u principu svugdje mozes dojiti, naravno nigdje ti nece biti toliko mirno i intimno kao u npr spavacoj sobi, al to ne bi trebao biti problem (dok ti dijete ne navrsi cca 4-5 mj pa ga pocne sve okolo zanimati a ti cekas s golom cicom nasred shopping centra, al nama to ni tad nije smetalo).
    savjet - ako ides u neki shopping centar i htjela bi ga u miru negdje podojiti, pronadji si mjesto prije nego ogladni, tako da znas gdje se trebas uputiti kad dodje vrijeme hranjenja, a ne da s placucim djetetom trcis po shopping centru u potrazi za kaucem.
    Boldano se nama sad dešava.Ja samo velim da držim flašicu, a cika čeka da se milostiva nagleda onog kaj ju zanima. Ne smeta mi, ali imam za svaki slučaj maramu-šal kojom ju pokrijem kad papa jer čim vidi nekaj nema više cicanja. Inače dojimo svagdje i najviše volim ići u slastičarne u kojima se ne puši a imaš i finih kolača za mamu! A prije smo znali hodati i papati dok je u slingu. sad je već prevelika i moram sjest i obavit kak se spada. Inače u cc1 znamo popit kavu prek puta špara. ima mjesta i zbilja se nikad ne osjeti dim cigareta jer je prozračno. Inače mi je ok sjest u nekom centru na kavu jer su veliki prostori pa se zbilja ne osjeti dim, ali mali kafići se zaobilaze , osim lokalnog gdje kad dođem svi prestanu odmah pušiti jer je šmizla došla na "malu pivu".
    A nisu nam strane ni klupe u parku (ali kad je toplije naravno), mostovi, čekaone kod zubara i doktora itd...

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Veliki shopping centri ti svi imaju mirne prostorije za previjanje i dojenje. (Avenue Mall, CC1, KC, Kika - provjereno ) I nama je to nužno jer ako nešto uleti u vidokrug, od klope ništa.
    U samom gradu je situacija po tom pitanju dosta lošija (navodno Mc Donalds ima tako nešto ali nismo provjeravali) pa smo mi najčešće u parku...
    Ako ti se nespretno organizirati sa postojećom odjećom, postoje i posebne majice za dojenje koje proces u početku nešto olakšaju (barem je meni tako bilo).

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I ja sam išla i još idem u šopinge sa Larom i dojila sam ju svugdje. Pogotovo u trgovinama iza zavjese npr. gdje se presvlači garderoba / isprobava tzv. kabine ) Samo sam zamolila prodavačicu da mi ustupi kabinu da podojim dijete i nitko me još nije odbio Samo naprijed

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •