-
mi smo bili u CC kad je maleni imao 2 mj. dojila sam ga u autu ( parkiranom , naravno)
isto se nisam usudila ici zbog zatvorenog prostora ali moramo nekako živjeti
jedina zamjerka mi je što imaju jako grijanje pa kako bi ušli u koju prodavaonicu mali se poćeo buniti
tako da nisam bila niti u jednoj prodavaonici duže od minute 
a u WG je još gore vruće
u King crossu je ok tamo nema niti gužve zato što nema toliko snjiženja kao u CC pa uglavnom se više nađu mame s malim bebicama
-
Evo, ja sam s malom bila u CC na prvoj kavi dok je imala malo manje od mjesec dana. Isto je bila veljaca. I iako smo autom 10min do doma naravno da je morala malo i papati
Pazila sam da nije pretoplo obucena - znaci, bila je obucena u obicnu pidjamicu i preko toga skafander (za po vani) koji sam joj odmah po dolasku u CC skinula. Veci dio vremena je ionako spavala u kosari, a pred kraj je malo ogladnila (ipak je proslo "cak" sat vremena od zadnjeg hranjenja) pa sam joj dala. Nisam trazila nikakvo posebno mjesto, sjedila sam na plasticnoj stolici u kaficu i nahranila je i usput pijuckala kavu. Nitko nije imao primjedbi.
Inace, prvih mjeseci sam non-stop "visila" po shoping centrima - mala je uvijek super spavala svugdje gdje je zamor ljudi, tako da mi je bolje spavala u shopingu nego doma!
Iz te perspektive mi se 2,5 mjeseci doma cini beskrajno duuugo.
-
moja ima 4 mj, al sam još u strahu, valjda je to neka ok dob za ić u javnost? vidim da puno mama vodi i manje bebe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma