Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Pukla sam, a još nije ni počelo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uf koliko sam puta ja pukla, gotovo svaki put kad idem kod soc. gin se natežem s njim oko uputnice, naručivanja lijekova... ja nisam ni čekala da me on uputi na išta nego sam otišla kod MPO-vca na razgovor da mi on napiše što dalje jer da sam ovog čekala ne bih se makla s mjesta bar 2 god.
    Kad sam lani imala s njim problema jer mi je otezao sa naručivanjem lijekova a ja morala krenuti s pikanjem toliko sam pukla da nisam mogla na posao sigurno 2 sata i zahvaljujući razumnoj sestri sa VV koja mi je obećala posuditi lijekove sve je nekako ispalo OK
    A tek iza svake bete ili propalog postupka jer nema j.s. ne moram ni opisivati koliko to tek pogodi čovijeka...i kad mi prijateljice kažu "Svaka čast ja ne znam da li bih mogla to prolaziti toliko puta", ali što mi drugo preostaje nego pokušavati iznova jer ja još nisam spremna da odustanem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    ali što mi drugo preostaje nego pokušavati iznova jer ja još nisam spremna da odustanem.
    Uh kako mi je ovo poznato!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    ali što mi drugo preostaje nego pokušavati iznova jer ja još nisam spremna da odustanem. Uh kako mi je ovo poznato!!!
    eh, tu smo još i svima nam je slično....
    a sad sam se sjetila što je meni dizalo tlak, kad sam se naručivala telefonski kod privat ginekologa na folikulometrije ili kod privatnog MPO dr-a, sestre su me uvijek na telefon pitale: jeste li trudnica? a meni tlak na 200, kao da samo trudnice imaju pravo ići na UZV...zadnji put sam odgovorila: nisam, liječim neplodnost, pa joj je bilo neugodno....ima sigurno milijun takvih situacija koje nas izbace iz takta, da ne spominjem sve što su cure gore navele....al to je jednostavno naš put, naša borba i muka, a ja se toplo nadam-i na kraju veselje.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 03.02.2010. at 07:32

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

delfin...i ja sam prošla slično... dr. me je liječio dvije godine krivom terapijom... nikad mu nije palo na pamet da mi pogleda hormone dok me je sa druge strane kljukao hormonima.... ... tek sam u 11.mj. promjenila dr. i sad se nadam... jer u nadi je spas.... možda ova godina bude sretna za nas

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ovo je borba s najljepšim ciljem! Drži se!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Joj cure,lakše mi je kad znam da nisam jedina u ovome. Nadam se da ćemo uskoro sve imati svoje bebe.
    Danas sam bolje,iako napeta jer MM sutra ide na spermiogram. Užasno mi je teško javiti mu kakav je nalaz,on to teško prima. Uh, uvijek je nešto a najteže tek slijedi... Da bi napetost bila veća, ja 22.2. imam laparo koja će pokazati u kakvoj su formi jajovodi, s tim da lijevi ide van.
    I tako, uvijek nešto a svi oko mene dobili svoje bebe...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •