Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Pravo na Go kod rada na određeno

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Pravo na Go kod rada na određeno

Već preko dvije godine radim u firmi i sad mi ističe ugovor na određeno koji mi neće biti produljen, završava 28.2.2010g. Prošlogodišnji Go je u cijelosti iskorišten a mene interesiae s obzirom da sam ušla u novu radnu godinu da li imam i koliko prava na novi GO?
    Hvala

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

u slučaju da prelaziš na dr.posao i nemaš prekid veći od 8 dana između, imaš pravo iskoristiti cijeli godišnji. bivši poslodavac ti je tada dužan dati potvrdu o tome da li si i koliko koristila godišnji za ovu godinu. ukoliko bi se zaposlila nakon tih osam dana, počinje ispočetka i nemaš godišnji u cjelokupnom trajanju prije navršenih 6 mj.rada ( samo razmjerni dio) . ali možeš iskoristiti sada svoj cijeli god.kod ovog poslodavca(znači teoretski cijeli zadnji mjesec koliko ti ugovor traje lijepo odeš na go)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

U pravilu imaš pravo na "novi" godišnji za 2010. godinu.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Tsumami prvotno napisa Vidi poruku
    U pravilu imaš pravo na "novi" godišnji za 2010. godinu.
    točno. samo kod ovog poslodavca do isteka ugovora ili ako nema tog prekida duljeg od 8 dana, i kod novog poslodavca

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hvala puno, to sam i mislila da teoretski imam pravo na GO iz 2010, samo ovisim o milosti poslodavca za realizaciui Go-a zar ne?
    Selim u drugi grad i bit ću jedno vrijeme nezaposlena tako da ako ga sad ne iskoristim mogu ga zaboraviti,
    još jednom puno hvala cure na savjetovanju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •