Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: prosirene vene i carski rez

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno prosirene vene i carski rez

Pozdrav svima,

Evo mene muce prosirene vene i s onom famoznom carapicom za vene skoro da i ne spavam. Uglavnom blizi mi se termin za cca 2 tjedna, uhvatila me panika, a vene me bole grozno. Mozda i zbog vrucine i tezine... iako u prvoj trudnoci sam se udebljala 27 kg i nisam imala problema s venama, a sad samo 16 kg i vene bole od 5. mj trudnoce nosim carapicu (necu ni napomenuti kako toestetski grozno izgleda vena i kapilari ljubicasti a druga noga normalna) i koristim heparin mast. Interesira me imaju li carski rez i prosirene vene ikakve veze s obzirom da cu po preporuci doktora opet zavrsiti na carskom, sto mi je iskreno drago kad se sjetim svog preocajnog prvog poroda i zavrsetka na hitnom carskom. E sad je li netko skoro bio na Svetom Duhu na dogovorenom carskom, kako to ide, koliko preije termina, koje se pretrage trebaju obaviti? sve me interesira. U petak idem na pregled u trudnicku ambulantu, pa cu pitati dr, ali me frka jer niti ne znam tko ce mi napraviit carski, ni kad, i bojim se da ceme zadrzati u bolnici zbog mojih vena sto se dogodilo moj frendici koja je onda nakon toga prenijela jos 2 tjedna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nitko ne zna odgovor, mozda sam krivo postavila? Je li imao itko iskustvo s prosirenim venama i carskim rezom? I da li je nakon poroda situacija s venama nesto bolja?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •