Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: pregled prohodnosti jajovoda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    bok. još jedna nova i puna pitanja...imam zakazan hsg za tjedan dana, radit će ga dr. Tomić. ono što mene muči je pozitivan betahemolitički streptokok u brisu cerviks-nalaz stigao neki dan. zvala doktora, on kaže da terapija nije potrebna i da to nije zabrinjavajuće, te da mogu na hsg. iskustva????hvala!
    ja sam isto imala BHSB kao i ti i dr.me nije pustio na HSG dok ga ne izliječim,jer se on kod uštrcavanja kontrasta može"pogurati" i dalje do jajovoda i jajnika i samo se napravi više štete...tako je meni rečeno...

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

to je ono što mene zbunjuje. svi mi govore da brisevi trebaju biti negativni, samo on tvrdi da s pozitivnim BHSB-om mogu na hsg...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    to je ono što mene zbunjuje. svi mi govore da brisevi trebaju biti negativni, samo on tvrdi da s pozitivnim BHSB-om mogu na hsg...
    NI SLUČAJNO NE SMIJEŠ IĆI NA HSG AKO TI JE IJEDAN BRIS POZITIVAN!
    ne slušaj tog doktora ni slučajno!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    NI SLUČAJNO NE SMIJEŠ IĆI NA HSG AKO TI JE IJEDAN BRIS POZITIVAN!
    ne slušaj tog doktora ni slučajno!
    HVALA!!!! hvata me panika od utrke s vremenom, žao mi je propustiti ciklus, ali ne bih htjela niti pogoršati stvari.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Draga matahari ne idi na hsg dok ti sve ne bude uredno!A što se tiče hsg-a ja sam ga radila 29.06. u viliju pa imam svježe iskustvo. Prvo sve pohvale dr. Radončiću i sestrama.Predragi su! Sat vremena prije sam uzela ketonal čepić, Bilo me je užasno strah, međutim ništa me nije boljelo već sam samo osjetila lagani pritisak(kao kad trebaš dobiti). Vjerojatno zato jer mi je nalaz uredan. Boli ako su jajovodi zaštopani.
    I JOŠ JEDNOM SVIM CURAMA HVALA ZA SAVJETE I PODRŠKU!!!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hvala slavice29! odustala od hsg-a. ponovila bris i urinokulturu, čekam nalaze. ako sve bude ok-hsg idući mjesec. pusa!

Citiraj slavica29 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga matahari ne idi na hsg dok ti sve ne bude uredno!A što se tiče hsg-a ja sam ga radila 29.06. u viliju pa imam svježe iskustvo. Prvo sve pohvale dr. Radončiću i sestrama.Predragi su! Sat vremena prije sam uzela ketonal čepić, Bilo me je užasno strah, međutim ništa me nije boljelo već sam samo osjetila lagani pritisak(kao kad trebaš dobiti). Vjerojatno zato jer mi je nalaz uredan. Boli ako su jajovodi zaštopani.
    I JOŠ JEDNOM SVIM CURAMA HVALA ZA SAVJETE I PODRŠKU!!!

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Napisala totalnu glupost:desnog crijeva umjesto slijepog crijeva (sve mi je ispalo nekak desno)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam radila u sisačkoj bolnici prošle godine. Prvi put su me odbili jer u nalazu briseva bila ureaplazma. Tek poslije terapije i urednih nalaza su me primili isti ciklus. Dobila neku inekciju, nije bilo ništa strašno iako sam umirala od straha s obzirom na sve što sam prije pročitala na internetu. I svaka pohvala za brigu i ljubaznost sestrama u sisku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •