Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: strukturirane nosiljke - trilema!?!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno strukturirane nosiljke - trilema!?!

Od rođenja se nosimo u marami, sad malo isprobavamo i sling (ali s njim se nikad nisam srodila - nosila i srednje dijete u njemu; zapravo je MM spretniji s njim), a sad smo zapikirali nabaviti i jednu strukturiranu nosiljku.
    Međutim, imam trilemu, pa bi mi bilo drago čuti mišljenje i iskustva (pro i contra) sa sljedećim SN:
    • Ergo
    • Beco
    • Manduca
    Hvala unaprijed!

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni osebno je najbolji Boba carrier. Nemam ga, ima ga prijateljica, probala sam ga i stvarno je super.
    http://www.bobababycarrier.com/

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Meni osebno je najbolji Boba carrier.
    x

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni se ovo sviđa:
    http://www.dadanana.com/

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bok! mi imamo ergo i cini mi se da je ovaj boba ista stvar, bar koliko vidim po slikama. uglavnom mi smo jako zadovoljni sa njim, isto imamo sling i maramu i dosta se nosimo i u njima, ali kad idemo na duža pješačenja obavezno uzimamo ergo. jednostavan je za upotrebu i montiranje, koristila ga je i baka malecka se jako voli nositi u njemu, zna i zaspati u njemu, a meni je stvarno spasio leđa jer ona ima već skoro 12 kila. težina se pravilno rasporedi na bokove i ramena, pa je puno lakše nositi... ako imaš kakvo pitanje reci, ovo je ukratko moje iskustvo
    Posljednje uređivanje od morula : 03.02.2010. at 21:33

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Boba je sličan Ergo nosiljci samo što je malo širi i viši zbog boljeg podupiranja djeteta. I ima našivene nekakve trake kamo može djete staviti nogice i to omogučava da je djetetu udobnije.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Puno vam hvala na odgovorima. Baš to i trebam - iskustvene odgovore.
    Ovo kaj lucija spominje nije nešto o čemu trenutačno razmišljam iako djeluje zgodno. Kad smo ove zime išli na sanjkanje u Gorski kotar posudili smo nekaj slično (zapravo planinarsku nosiljku s konstrukcijom i dodatnom torbicom i bilo nam je super, ali to nije nekaj u čemu bi svuda i non-stop furala bebača.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Javljajte se i dalje. Zanimalo bi me još iskustava.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

imam ergo i još ga tu i tamo nosim a ima preko metra i 16 kg.imala sam i maramu i druge klokanice ali ergo mi je bio najbolji i najjednostavniji za nositi,robustan je,čvrst,a opet diše.za razliku od marame nije ga nigdje nažuljavao niti se pretjerano znojio,a bio mi je super i onaj đepić i kapuljača za spavanje.uglavnom sve preporuke.možda mu je po meni jedina mana što su dosta široke naramenice pa ne znam kako bi se to odrazilo na ženu sitnije građe,meni su bile taman ali ja sam stvarno king kong.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi imamo ovu http://cybex-online.com/site/uk/prod...riers/2go.html
    otišao MM po ergo u Graz i vratio se s ovom. i, zbilja je dobra.
    naš bebač sa 6 mjeseci ima 10kg pa mi je nosiljka spas. jednostavno ju stavim i nosim maloga. a, u šetnji odmah zaspi. Ako je gladan, olabavim naramenice i podojim ga.
    sitnije sam građe i super mi paše, a isto tako i suprugu koji je gromada!

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

koliko bi trebala biti stara beba da ju u ergu nosim na leđima? ela baš nije luda za njim, mislim da ju smeta što ne vidi dobro jer je okrenuta prema meni. kad ju je muž pokušao nositi poludila je (mislim da je to zbog njegovog velikog trbuha (nasreću ovo neće pročitati)), pa mi se leđa čine možda sretnijim izborom.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, dobila sam na poklon OVU klokanicu, pa vas molim za misljenje , totalno s ne razumijem mada mi djeluje ok, ima taj povez oko struka, siroke pojaseve na ramenima itd... Moj beban ima malo vise od dva mjeseca, i preko 6 kg , a kukice snimamo u ponedeljak.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi smo kupili ovaku Ferrino nosiljku s konstrukcijom u Iglu sportu nakon Baby bjorn nosiljke. Malecka je u ovoj nosiljki jako visoko i može super gledati prema van, tako da u njoj uživa, a tati je lakše nositi jer ima sve žive pojačivače na ramenima, pa oko struka, ima čak i tendu, puno pretinaca za stvari, čak i onaj podupirač za vrat koji se koristi u autima.
    Toplo preporučujem, posebno ako je dijete već prošlo godinu dana i ima 10 kg+, posebno za duže ture šetnji, bilo laganije šetnje ili planinarenje.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, dobila sam na poklon OVU klokanicu, pa vas molim za misljenje , totalno s ne razumijem mada mi djeluje ok, ima taj povez oko struka, siroke pojaseve na ramenima itd... Moj beban ima malo vise od dva mjeseca, i preko 6 kg , a kukice snimamo u ponedeljak.

Nosiljka je u redu, ali je bitno da je bebica do cca 6 mj. okrenuta prema tebi zbog kukova i opterećenja na zdjelicu. Tek nakon navršenih 6 mj. smo mi našu curicu počeli nositi okrenutu prema van.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •