Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Pretplata na teme

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pretplata na teme

Malo sam gledala postavke i skuzila da mi stoji da imam pretplatu na hrpu tema. Pa sam ih sve pobrisala, da bi pol sata kasnije opet imala na pretplati sve teme koje sam pogledala u tih pol sata. Uopce nisam jos skuzila kako se teme stavljaju na pretplatu, odnosno jel to ja nesto krivo stisnem ili je do foruma.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Po defaultu na forumu je namješteno da je svaka tema na kojoj pišeš automatski ti pretplaćena. Ako to želiš promijeniti odi na postavke =>forumske opcije =>Zadani oblik pretplate na temu =>nemoj se pretplatiti

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mogu se ja ubaciti ovdje? već danima pokušavam sama (da ne gnjavim) al ne ide. ne znam kako napraviti, da temu na koju naiđem, a pisala sam nekad na njoj, stavim u praćene teme.
    i zanima me još, da li se mora pisati na temi da bi bila praćena ili jednostavno možeš pratiti neku temu u kojoj nisi sudionik. kako to napraviti? nadam se da nisam previše ugnjavila . hvala

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

PRACENJE VASIH TEMA (i tudjih)
    Ovaj forum nudi temu pretplate na teme. Svaka tema na kojoj ste pisali vam automatski biva pretplacena. Da biste vidjeli sve teme na koje ste pretplaceni idete na postavke=>pretplate

U postavkama i podesavate da li zelite obavijest na mail, i koliko cesto.

Vase teme na kojima ste nekad pisali su oznacene zelenim kruzicem u kojem je strelica. Da biste pratili teme na kojim niste pisali ili vase teme s proslog foruma, odete na vrh svake te teme i nudi vam oko sredine, ali više desno par opcija, jedna od njih je
    ALATI TEME, koji nudi
    prikazi verziju za ispis
    posalji e-mailom ovu stranicu
    pretplati se na ovu temu (ili otkazi ako ste pretplaceni)

Isto tako se mozete pretplatiti na teme cijelog podforuma. Na vrhu podforuma vam se nude FORUMSKI ALATI, i unutra imate opciju pretplatiti se.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajme meni kako jednostavno!!! nikako nisam vidjela gdje to piše alati teme, a tražila sam danima. uh valjda bum se i ja naviknula na novi forum .
    hvala!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Odlično! Baš sam izbrisala sve teme na koje sam pretplaćena (htjela sam izbrisati samo neke, ne znam kako sam uspjela sve) i pitala se kako se pretplatiti opet!
    Hvala!

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Po defaultu na forumu je namješteno da je svaka tema na kojoj pišeš automatski ti pretplaćena. Ako to želiš promijeniti odi na postavke =>forumske opcije =>Zadani oblik pretplate na temu =>nemoj se pretplatiti
    sad opet pišem istu poruku jer javlja grešku....joj kako je ovo loše...

nego, zamolila bih te da ovo malo poajsniš. ja sam imala oko 30 pretplata na starom forumu, otkad je novoga niti jednu. pa sam postavila njih 5, pa sam htjela izbrisati dvije i izbrisala sam sve...

kako da postavim da mi se automatski stave u pretplatu one na kojima sam ikada ostavila poruku?

hvala

(sad ću ovu poruku snimiti u word da mi opet ne nestane....)

dobro da jesam, evo opet ne mogu slati....grrr...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamal prvotno napisa Vidi poruku
    kako da postavim da mi se automatski stave u pretplatu one na kojima sam ikada ostavila poruku?
    Nikako. Vidjela si u mojim uputama da se automatski preplaćuješ na sve što pišeš (osim ako u svojim postavkama nisi drugačije postavila). Sve ove stare i prijašnje moraš ručno označiti.

mamal avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako. Vidjela si u mojim uputama da se automatski preplaćuješ na sve što pišeš (osim ako u svojim postavkama nisi drugačije postavila). Sve ove stare i prijašnje moraš ručno označiti.
    ok, hvala anchie, nadala sam se da neću to trebati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •