Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: izbacivanje podojenog mlijeka kroz nos...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno izbacivanje podojenog mlijeka kroz nos...

Bebica mi ima 7 dana,zadnji dan u bolnici sam primjetila da ima problema za trbušićem i da se grči.Kad smo došli doma nastali su problemi kod dojenja: lijepo podoji,podrigne i obavezno sve bljucne ili ispovraća i izbaci mlijeko kroz nos,to je strašan prizor i traži ponovo da sisa i vrišti i tako u krug pa se smiri. molim vas za savjet šta da radim........

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Najbolje ti je nazvati SOS Rodin telefon za dojenje ili poslati osobnu poruku savjetnici za dojenje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da mala nije slučajno alergična na kravlje mlijeko, ajde ga probaj izbaciti iz prehrane.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala Vam probat ću s izbacivanjem mlijeka,i savjetovanjem na Rodin telefon.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga moja Tonia, mi imamo 27 dana i dan danas bljuckamo, povrćamo štogod i kroz usta i kroz nos...ne znam jel ima grčeve ili ga hvata nemir ali primjerice jučer je plakao od 6-22h...u to doba sam mu 2x dala jesti, pa sam čak bila u iskušenju dati mu nadohranu jer sam mislila da je možda gladan...onda je ipak zaspao i odgulio puna 4h...Ne mogu se prestati brinuti jer kad ga čujem kako se muči...još ti moji hormoni, neiskustvo, strah...kako se opustiti...kada bi barem mogao reći mi što ga muči ...
    šaljem ti pusu...i evo javi kako je.

ivana

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja bih se konzultirala sa liječnikom da nije možda u pitanju tzv. refluks želuca.

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ivana2010 prvotno napisa Vidi poruku
    mi imamo 27 dana i dan danas bljuckamo, povrćamo štogod i kroz usta i kroz nos...ne znam jel ima grčeve ili ga hvata nemir ali primjerice jučer je plakao od 6-22h...u to doba sam mu 2x dala jesti, pa sam čak bila u iskušenju dati mu nadohranu jer sam mislila da je možda gladan.
    Moja je malecka bljucala 8 mjeseci (GER) kad se to posve povuklo bez ikakvih posljedica. O GER-u možeš pročitati ovdje i ovdje.
    Što se tiče popodnevnog nemira i plakanja, to je u tako malih beba uobičajeno. Moja T je znala dojiti i po nekoliko sati u komadu. Nemoj brinuti - ako beba ima dosta popišanih i pokakanih pelena, nije gladna, dohrana nije potrebna, samo je treba češće dojiti, (ponekad i po nekoliko sati). Ovdje je jedan super tekst sa portala o tome.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ivana,bila mi je patronažna sestra i rekla je da je to normalno. Preporučila mi je da ga prekinem nakon 5 min dojenja i da ga stavim da podrigne i onda ga vratiti na dojenje. mog malog anđela muče grčići i dosta plače,masiram mu trušić i nosim ga. Meni je ovo drugo djete al je sve drugačije,apsolutno sve kao da mi je prvo djete. nemoj mu davati nadohranu samo ga češće doji i nemoj da te netko uvjeri da nemaš dovoljno mlijeka.vjeruj u sebe i čuvaj svog anđela malog.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

još smo na ciki i ja želim da tako ostane...e a šta kad mi imamo problem podrigivanja, možeš ga nosati pola h i ovako i onako, neće pa neće, ponekad to bude onako gromko i poslije toga uslijedi bljuc, pljuc, bljuc..(neke pute tijekom dojenja i podrigivanja i do 5-6x)...mislim da mi imamo refluks želuca i jedva čekam da se taj mišić razvije...jer ovo je mučenje, mučenje, mučenje...
    Sutra će nam biti MJESEC dana, hura hura hura...isto tako čekam prvi pregled kod dr. da mi kaže kako je sve SUPER!!! Malecki je jučer smo ga vagali dobio 750 g... sada imamo 4850g i vidim po tuticama da su mu na knap znači izdužili smo se...već smo na broju 68, ruku na srce ja i muž smo blizu 2m pa me to ne čudi )))

pusa pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •