Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kućica za igru za 1.5godišnjaka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Kućica za igru za 1.5godišnjaka

Molim da premjestite moj post, ako postoji slična tema, a ja ju trenutno ne uspijevam pronaći, zbog trenutnih ograničenja novoga Foruma.

Voljela bih svome 1.5godišnjaku kupiti plastičnu kućicu za igru (u koju se on može zavući), jer primjećujem da se zavlači iza/ispod hranilice i stalka za sušenje veša, pa me interesira:
    - koju kućicu imate
    - gdje ste ju kupili
    - kako ste s njom zadovoljni
    - da li se dijete igra, koliko često i u kojoj dobi.

Hvala

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi imamo kućicu od velike kartonske kutije. Znam da to nije odgovor koji si tražila, ali ona ima puno prednosti pred onom plastičnom. Prvo, besplatna je (jedino što prije moraš kupiti Orbitrek za 2600 kuna pa dobiješ kutiju ). Drugo, a zapravo još i važnije je to što klincima ta kućica zapravo brzo dosadi. Mislim, kako i ne bi, pa ne mogu se tamo skrivati cijeli dan, kakva je to igra? Ova naša je I. bila super jedan dan, drugi dan mu je već dosadila. Onda smo se igrali tako da smo po njoj crtali flomićima. To po plastičnoj ne možeš (mislim možeš, ali je bolje da ne ). Danas samu na sve prozore i vrata stavila ručke - čepove od boca, oduševljen je. Kad mu to dosadi staviti ću mu zavjese, poštanski sandučić, cvijeće na prozore... Još ću se svašta sjetiti u hodu.

I ja sam svojedobno tražila tu plastičnu za vrt, ali sam se predomislila zbog cijene i prostora koji zauzima.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

moja tako reagira kada nam stigne hrana s internet špeceraja.-..samo viče kutije kutije!!
    i igra se s njima satima..ona i seka velika voze se i igraju vlakića i sl....djeca vole jednostavne stvari

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi upravo danas napravili kucicu od kartona.
    velika je- mogu oboje stajati unutra.

gore prebacila plahtu za "krov" i voila! igrali se cijeli jedan dan...sumnjam da im bu sutra zanimljivo...

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam kupila samoljepljive tapete, pa sam oblijepila kutiju-kucicu da bude kao prava. Imitacija drveta za vrata i prozore, kockasti pod, bijeli strop i bijela izvana. Kutija je bila od televizora i u funkciji je vec 6 godina.
    Posljednje uređivanje od deedee : 03.02.2010. at 21:31

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A mi smo bili dobili nekakvu kućicu za vrt koja ima konstrukciju od "štapova" (cijevi) kao tende, a i materijal je bio neki plastičnjak kao debeli najlon. U toj kućici zbog lošeg materijala stalno je užasna sparina, djeca se u njoj ne žele igrati.
    Sad smo lijepo tu konstrukciju stavili u dječju sobu i gore navukli pamučnu plahtu i sad imaju kućicu - šator u kojem nije zagušljivo.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

i ja sam, kao i cure, od kartonske kutije (koju sam nabavila u ducanu, besplatno), napravila kucicu, izrezala vrata, prozore, oblijepila s naslovnim stranama casopisa M&B i bila je super neko vrijeme. sad nam unutra spavaju igracke.

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo onu plastičnu, dobili je od prijatelja. Inače su preskupe, pa mislim da ne bi u to investirala. Uglavnom, interes je povremen i kratko traje.
    Ako je lijepo vrijeme, radije jurcaju okolo i vrlo je malo koriste.
    Takve su stvari potrebnije kad je loše vrijeme i onda u njihovoj sobi. Često navlače deke i plahte preko stolica i sl i onda su im to "kučice".

Zato sam zaključila da ću podići krevetić i ispod napraviti mjesto za zavlačenje i "povlačenje"-od ostalih.
    Mislim da je jeftinije investirati u neki šator. Ponekad ih ima jeftinih (oko 50 kn), a to se lako skloni kad dosadi.

Ko što neko reče, veće kutije iz dućana su zakon, posebno one za voće- to su vlakovi, auti i zabavi nema kraja.

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

V. je za 2.ročkas dobio od bake, iz turbo limača, solidna tvrda plastika, kućica je stabilna. Nije ju teško sastaviti, ali je rastavljanje koma, nama je stajala na terasi do kasno u jesen pa kako se od hladnoće plastika stisla MM ju je na silu rastavljao-frcali komadići plastike na sve strane, ja pop....ali je on mene uvjeravao kak bu on to sve zakeljil ove godine, dakle što se dijete igralo igralo se. A igranja je bilo slabo, uglavnom sam ja s njim čučala unutra i čitala mu slikovnice, nije nam vrijedila koliko je koštala-oko 1200 kn. E da, služila mu je i za skrivanje dok je kakao

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i mi smo pravili kuću od kutije,otvore za prozore, vrata, pa zavjese,tapete, pa crtali po njoj izvana i iznutra, organizovali čajanke za igračke, čak i na tutu trenirali unutra :D itd.isl. da ne ponavljam šta su cure već napisale. i opet ćemo ako nađemo tako veliku kutiju, u ovu sam i ja mogla ući :D

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mi imamo mali šator nasred sobe - posudili smo ga, ali mislim da košta neš sitno. Natrpala sam ga dekama i jastucima i unutra čitamo slikovnice. Ponekad se igramo i skrivača. Simpatično ali mislim da se ne isplati kupovati neš skupo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •