-
Već smo bili na citologiji i nalaz će biti za dva tjedna!!!! A o čemu se tu zapravo radi da li znate nešto više i koliko može biti ozbiljno?
Posljednje uređivanje od zloćko : 03.02.2010. at 23:20
-
Zloćko, možda je najbolje da odeš kod liječnika koji je vidio prvi nalaz ili da ga nazoveš i zamoliš da ti razrješi dileme.
Bilo bi neumjesno da ti išta pišm(o) o diferencijalnoj dijagnozi krvne slike koju nisam/smo vidjeli.
Bitno je puno detalja (od toga koliko je broj leukocita, apsolutna vrijednost pojedinih podvrsta, njihovi međusobni omjeri, vrijednosti ostalih dviju loza,...do toga tko je analizirao nalaz).
Može biti i vrlo ozbiljno, no nekako imam dojam da nije ako ćete nalaz čekati 2 tjedna. Da je pedijatar/dr. mislio da je situacija "opasna" poslao bi dijete u bolnicu, tako, opet ponavljam- najbolje da se obratiš njemu za informaciju.
-
Hvala draga ....lječnik je vidi taj nalaz ali nije pedijatar nego opće prakse... jer mi nemamo u okolici pedijatra! Još je i na tom nalazu bio povišeni crpn -11,6 a ovdije gdje piše BLAST stoji ovako: LYM:2,38 - 41,1%L i to je podcrtano, e pa sad ne znam jer to nešto znači!
-
To je, valjda, opaska kompjutera.
Broj limfocita je posve uredan, a CRP gotovo uredan. Morate se onda strpiti.
Sada još više vjerujem da će sve biti ok.
-
Joj daj Bože da bude tako!!!!!!!tješim se da je možda je samo kakva bakterijica napravila dar mar!
-
Evo vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma