Budući da zadnje dvije kavice nisu imale baš neki odaziv, sad zovem na vrijeme
Srijeda i četvrtak mi se čine OK za skratiti radni tjedan uz ugodno društvo i. Kako stojite? Koji vam dan bolje paše? Imamo vremena do utorka za razmišljanje.
![]()
Budući da zadnje dvije kavice nisu imale baš neki odaziv, sad zovem na vrijeme
Srijeda i četvrtak mi se čine OK za skratiti radni tjedan uz ugodno društvo i. Kako stojite? Koji vam dan bolje paše? Imamo vremena do utorka za razmišljanje.
![]()
E pa sad je stvarno krajnje vrijeme da vas sve upoznam....potrudit ću se da dođem!!!!!
javite kad i gdje...i ak moze popodne posle 4
draga naša organizatorice, potvrđujem kavu i dolazim kako paše većini![]()
Draga kandela, kavica je obično oko 17 h. Nekad se pomakne 1 sat ranije ili kasnije, ako većini ne odgovara termin. Trenutno je u naslovu 17 h, a mijenjat ćemo još ako bude kakvih želja i prigovora. Jedino nije sigurno hoće li biti srijeda ili četvrtak idući tjedan. OPC znači Old Pharmacy Club, u Hebrangovoj, točno na uglu dijagonalno od Konzuma.
Šniki, kandela, dobro nam došle!
thaia, jako me veseli da ćeš doći!![]()
Meni vise pase cetvrtak, ali kao bude srijeda probat cu doci.
Bas se veselim![]()
Mislim da se vidimo , svejedno mi je koji dan , još uvijek sam kućanica , osim ak si nađem posao u par dana.![]()
I ja sam tada u Zg ali neznam kada ću imati folikometriju u Mariboru prva je 09.02. pa onda možda druga 11.02. pa ako kavica bude organizirana u srijedu 10.02.volila bih Vas upoznati.Samo ja ne znam gdje se sastajete ali nadam se da ću uspijeti pronaći.
I meni paše četvrtak...ali 18 h...
No nikada nije kasno pridružiti se dobrom društvu rodica....tako i ako je u 17 h dolazimo...
Ajoj, ja radim popodne.U srijedu ne mogu nikako, a u četvrtak bi možda mogla navratiti, ali već kasno, tek oko 20 h.
Čini se da četvrtak prevladava.
Rozalija, OPC je 5 minuta pješice od Trga Bana Jelačića, a do Trga je prilično lako doći tramvajem. Od Trga kreneš Gajevom, do križanja s Hebrangovom i skreneš desno. S lijeve strane zadnja zgrada prije sljedećeg križanja ti je Hebrangova 11 a. Evo karte:
http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id...=nav7&solo=713
Malo je neugledan ulaz. U podrum se ide u jedan restoran, a OPC je na polukatu.
Hebrangova ti je dio tzv. Zelenog vala od istoka prema zapadu, pa će ti svatko znati reći gdje je ako ideš autom. Ako ćeš htjeti parkirati, javi mi se na pp pa ti objasnim gdje su garaže u blizini.
Rozalija,
rezerviraj srijedu za kavicu sa mnom i mojom princezom! Inbox ti je pun i ne prolazi ti pp pa moram ovako.........
Dolazim, a ako dolazi i Rozalija
bit će mi zadovoljstvo dočekati je negdje (centar, trg, svejedno) i došetati s njom do OPh-a.
Drago mi je što ću vidjeti neke nove rode, a i one koje nisam vidjela sto godina![]()
Rozalija, hoćeš li imati pristup webu u Zg-u? Ja sam krivo skužila prvo da ti ni ne znaš kada će biti drugi UZV, sad sam tek skužila da tebi četvrtak nije opcija. A što ako budeš imala UZV u četvrtak? Vidi kako ti bude pasalo, mala kavica ili veća kavica. Nadam se da ćeš se ipak družiti u Zagrebu.
Vidjet ćemo u ponedjeljak, utorak što prevladava, iako ja uvijek volim narihtati gostima termin pa ak bude izjednačeno, ravnamo se prema rozalijinim željama![]()
Draga Rozalija, ja sam notorno poznata po tome da potvrdim dolazak na Rodine kavice a da se na kraju ne uspijem dovuciKraljica i ja smo iduc tjedan u Zagrebu i bilo bi nam da drago da te upoznamo. Javi se kad se smjestis!
Malo podižem temu da vidimo kako sada stvari stoje
i ja bih došla
ako se uspijem dogovoriti sa svojim kuharom i cicinjom ali neću moći prije 6-7
Mislim da možemo zaključiti termin. Naša rozalija može doći u četvrtak na kavicu, a čini se da većini tako odgovara. I meni je nešto iskrsnulo u srijedu pa niti ja ne mogu u srijedu.
Dakle, četvrtak 11.02.2010. u 17 h u OPC-u![]()
Drage moje , družimo se na nekoj sljedećoj kavici , ovu moram preskoćiti
pusa svima![]()
uživajte mi smo na snimanju kukića
čekamo ljepše vrijeme i kavice na otvorenom
Potpisujem sretnu za ljepše vrijeme i kavice na otvorenom.
I ja cu doci nai bas sam
jer se poklopilo da sam u zg-u
Ja se odjavljujem jer ne stignem nikako. Dobra zabava!
Ej cure,
s obzirom na kaos u prometu zbog snijega da li kavica ostaje ili se odgađa?
Ne bih baš htjela da se negdje razljepim
Pozdrav svima.
ja se nažalost isto odjavljujem. Vidimo se dugi put. A dotle![]()
Pa jel bude te kavice danas!? Ja nikoga ne poznam, da se nebi ja nekome uvaljla za stol, a kad ono ćorak![]()
Ja ću doći tramvajem u 17 h. Imam rozo-narančastu dolčevitu. Ne možete me fulati. Ima dosta cura u centru, sigurno će i one došetati.
Ok...onda i ja dolazim.....znači kad ugledam rozo-narančastu dolčicu napadam !!!
Ja sam se evo malo ranije vratila sa kavice. Baš me zanima do kada su najhrabrije ostale. Bila je to još jedna vesela kavica. Imali smo zanimljivih gošća, rozalija nas je posjetila, to me jako veseli, i žao mi je da nisam imala više vremena da malo i s njom popričam. Pinny je isto jedno lijepo iznenađenje. Od nas domaćih bile smo: thaia28, vikki, Miki76, ksena, Kadauna, slavonka2, šniki, Joss. I nadam se da nisam nikog zaboravila, malo mi je zbrkano, jer smo stalno mijenjale mjesta oko stola
Cure, hvala vam na lijepom druženju.
Svima jedna velikaDanašnja grupa je puna potencijala, nadam se veselim vijestima uskoro.
Hej, pozdrav....kavica je zakon, hrpa super, super ženica!!!!!
i meni je kavica bila super, pozdravljam sve redom, naše trudnice, "potencijalke", gošće iznenađenja i ostale.
Kadauna, pa kud prije si stigla doma?
Velika pusa svim curama s kavice, baš mi je bilo fora upoznati neke nove curke, a i vidjeti one "stare"...i naravno, pokupiti malo trudničkih vibri!![]()
eh mene je smelo vrijeme
nadam se sljedećoj kavici
nadam se da ću dočekati u jednom komadu sljedeću kavicu, još jedno ovako super druženje
svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za pinny i rozaliju i njihove postupke
![]()
I mi se nadamo ponovnom druženju jer nas ta kavica uvijek tako razveseli...
svim rodicama šaljemo puno poljubaca....
Cure meni je kavica bila superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i drago mi je što sam vas upoznala. Stigla jesam kasno ali drago mi je što smo srele. Nadam se da ću opet imati priliku da s vama popijem kavicu.
Puno pusica za Vas sve
Ajoj Rozi.....bas mi je zao da se nismo vidjele....ja ovu temu sasvim previdjela![]()
Sorry sto nisam mogla doci zadnji put, pa bi mozda mogli kavicu sljedeci tjedan? Utorak, srijeda, cetvrtak?
Kandela eee jesi me s cimala ....
sad tek vidim ta je to post od prošlog mj. pa sam mislila kud već tako brzo
ajmo pričekati da prođe ova mečava ( i da sjedne porodiljni) pa dođem i ja pa makar došla s taxijem