Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: ZG kavica 10. ili 11.02. u 17h OPC

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj dorica prvotno napisa Vidi poruku
    Kandela eee jesi me s cimala ....
    sad tek vidim ta je to post od prošlog mj. pa sam mislila kud već tako brzo
    ajmo pričekati da prođe ova mečava ( i da sjedne porodiljni ) pa dođem i ja pa makar došla s taxijem
    ma nije, samo nije mi se dalo otvarat novu temu, pa molim Jelenu ili admin da nam promjeni naslov u 16, 17 ili 18.03.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam uvijek za....kad bude dolazim

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

znam Šniki s tobom i računam, čula sam kad s curama sa SD piješ kavu odma u sljedećem ciklusu imaš bingo

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage kandela i šniki,
    slučajno se dobro potrefilo da ste se javile da ste raspoložene za kavicu, taman kada ja moram predati nekome lentu organizatora kavica. kandela, ja nisam administratorica i ne mogu mijenjati naslov teme. Administratoricama je ovaj put promaklo zatvoriti temu, inače se Zg kavice dan-dva poslije kavice zaključavaju.

Sad da ne bih prepompozno tražila zamjenicu/zamjenika, možda mogu ovdje iskoristiti priliku da pozovem nekoga tko uživa u kavicama, kao što sam i ja uživala zadnje dvije godine, da preuzme moju, ne baš kompliciranu, dužnost, ili bolje rečeno - čast.

Do sada su kavice organizirane jednom mjesečno, negdje iza 20. u mjesecu. Mjesto i vrijeme ovisi o dobu godine i željama onih koji žele doći. Naravno, nikada nisu svi zadovoljni Moja preporuka je da kavica bude oko 17 h jer se do tada veliki dio cura uspiju dovući s posla na dogovoreno mjesto. Old Pharmacy je nekako tradicionalno mjesto za hladnije dane, nije zadimljeno i ima separe taman po našoj mjeri.

Dakle cure i dečki, molim vas da se javite. Sve dosadašnje organizatorice su već mame, samo sam ja nažalost prekinula niz. Nadam se da ću i ostati iznimkom.

Ja se povlačim, jer se povlačim i iz postupaka

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku

Dakle cure i dečki, molim vas da se javite. Sve dosadašnje organizatorice su već mame, samo sam ja nažalost prekinula niz. Nadam se da ću i ostati iznimkom.

Ja se povlačim, jer se povlačim i iz postupaka
    nisi ti ništa prekinula i prošla je tebi predala lentu pa ostala trudna, želim ti takav scenarij

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj fjora prvotno napisa Vidi poruku
    nisi ti ništa prekinula i prošla je tebi predala lentu pa ostala trudna, želim ti takav scenarij
    I to u trenutku kada je bila u svom zadnjem planiranom postupku (barem u RH), hvala bogu, uspješnom, i, Jelena, želim ti što i fjora

Rado bih preuzela dužnost, no i ja se povlačim, nemam više ni optimizma ni snage glumiti ga.

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i meni je ovo bio zadnji postpak koji je urodio plodom želim da vama bude još plodniji

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Drage moje cure, sad cu vam ispricati moju pricu.... ja i moj muz smo skupa 9 i pol godina, nikada se nismo pazili ni stitili, jedino onih par dana opasnih u mjesecu smo nazalost izbjegavali voditi ljubav da nebi ostali trudni. Posljednje 3 i pol godine smo u braku i ciljali smo te opasne dane i trudili smo se jako jako i nikako da ostanemo trudni. Onda mi je moja prijateljica koja je ovdje jako popularna na forumu jedan dan rekla da su saznali da im je problem imati bebu, ja sam se smrzla, tu noc kad su otisli od nas oka nisam sklopila i molila sam se da to nije istina i da im Bog ipak podari bebu, nazalost moje molitve jos ni danas nisu uslisane, ali duboko vjerujem da budu.
    Nedugo nakon toga i ja sam sa svojim mužem polako krenula na hodočašća oko doktora i nakon što smo dobili njegov nalaz koji nije bio sjajan, posjetila sam svog ginekologa koji me je izvrjeđao i rekao mi da kaj bi ja htjela i neka dodjem kad mi muz ozdravi. Pala sam u depresiju i plakala danima, prijateljica koju sam spomenula me digla iz depresije i natjerala me da pronadjem novog doktora i da krenem... Nakon godinu dana tek sam uspjela naci super doktora koji me razumije, koji mi pomaze i koji me non stop uvjerava da cu uskoro biti mama.
    Tijekom tih godinu dana sam preko veze uspjevala od ovog starog dobivat uputnice, da napravim sve potrebne pretrage koje su me trazili na svetom duhu. Borili smo se sa bakterijama i pobjedili ih i evo napokon prosli mjesec krenuli u postupke.
    Prvi AIH nam je bio neuspješan, pa sam otisla jos na operaciju polipa na maternici kako bih mogla ici opet.
    Inace sam vrlo emotivna i svi su se bojali me pitati kako je proslo na postupku, jer sam ja svima otvoreno pricala o tome, i ostali su zacudjeni kako sam neuspjeh dobro prihvatila.
    Odlucila sam biti pozitivna i vjerovati u uspjeh, kad tad da se on dogodi. Kad pomislim na rezultat postupka imam sliku pred ocima kako moja djeca slave rodjendan sa djecom mojih suborki sa ovog krasnog foruma i to me drzi nasmijanom.
    Zelim vam jos reci da sam u ovih godinu i pol borbe saznala za jako puno ljudi iz svoje okoline koji imaju isti problem, neki su uspjeli i vec imaju bebice, neki ih cekaju...a neki se jos uvijek bore. Ali najviše su me fascinirali jedni prijatelji koji su 11 godina iz mjeseca umjesec pokusavali, obisli 5 klinika u europi, i kad su ovako kao vi sada rekli e sad je dosta i posvetili svoj zivot drugim stvarima, ostali su trudni prirodnim putem. I danas uzivaju sa svojom bebom.
    Drage moje nemojte biti tuzne, vjerujem da svima jednom dodje da je dosta, ali ja vjerujem u sretne price i sretne zavrsetke i vjerujem da ce tako biti i sa vama. A onda ocekujem da cete se vratiti ovdje i pozvati nas opet na jednu kavicu.

A do tada sto se mene tice ja mogu organizirati kavice

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kandela, želim ti svu sreću! ja ću sad dignuti novi topic ZG kavica u ožujku gdje ću te svečano imenovati novom organizatoricom, a onda ti možeš možda već pozvati za idući tjedan i ne brini ako nema odmah reakcija, obično ih bude dan prije kavice, a cure koje nisu sigurne hoće li uspjeti si sve izorganizirati, dođu i bez da se jave.

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kandela kad budem u prolazu u VG zovem te na kavu

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a ja si bas razmisljam kako si mi blizu i da te pokupim za kavu, jer radim na crnomercu .-)

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj kandela prvotno napisa Vidi poruku
    a ja si bas razmisljam kako si mi blizu i da te pokupim za kavu, jer radim na crnomercu .-)
    dogovorimo se

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •