Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: hitno mi treba savjet

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno hitno mi treba savjet

pedica nam je dala uputnicu za fizijatra,izgleda da cemo morat ic na vjezbice.e sad rekli su mi da bih mogla produzit porodiljni s tim da bi morali i na komisiju nakon pregleda fizijatra.samo sta sam ja na ugovoru na određeno koji mi traje do 7.04.a sta u slucaju da mi u firmi ne produze ugovor hocu li i onda dobivat iznos na produljenom porodiljnom koji je negdje oko 2000kn plus djecji 800?ili necu imat pravo na te novce ako mi ne produze ugovor.unaprijed hvala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za to pravo i ti i muž mora biti zaposlen u PUNOM RASDNOM VREmenu, znači ako i dobiš otkaz ( neproduženje) trebali bi te skinuti s te naknade.

ALi, pošto firma nema nikakvih troškova u tom periodu dok si ti na njezi, možeš ih zamoliti ako su već ti to htjeli napraviti, da te ostave zapolsenu.

Rješenje se čeka cca 40 dana ( neko 30 neko 60) tak da računaš s time, traži fizijatra obavezno preporuku za njegu ( radi vježba i slično, jer baš u tom periodu nećeš biti neaktivna).

Za više informacijapogledaj na http://www.roda.hr/forum/threads/417...godine-III-dio tamo imaš sve kaj ti treba.

Sretno na komisiji!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

zvali fizijatra i kaze da se sad narucuje a tek u 4. mj se dolazi na red za pregled!?!
    pa sta sad da radim?a stvarno su nenormalni.dal bi mogla otic u kojeg privatnog fizijatra na pregled i preporiku za njegu?
    a to rjesenje se ceka oko 40 dana od dana kad smo bili na komisiji?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dora5

daj svoja pitanja postavi ovdje http://www.roda.hr/forum/threads/417...godine-III-dio
    cure će ti dati najbolju informaciju

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj dora5 prvotno napisa Vidi poruku
    zvali fizijatra i kaze da se sad narucuje a tek u 4. mj se dolazi na red za pregled!?!
    pa sta sad da radim?a stvarno su nenormalni.dal bi mogla otic u kojeg privatnog fizijatra na pregled i preporiku za njegu?
    a to rjesenje se ceka oko 40 dana od dana kad smo bili na komisiji?
    Od kad predaš papire za komisiju.
    Ak ideš kod tog u 4. mjesecu, onda ćeš tek i kasnije dobiti vježbe?????? Da li imate nešto tamo poput našeg GOLJAKA ili slično. Jer ako ti je to prvi pregled trebala bi termin dobiti u roku od mjesec dana ( u životu vezano za tog stručnjaka). Probaj na više mjesta pitati, a i pitati pedijatricu možda ona ima kakvu žnoru!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja bih otišla tamo na Meje
    ( bili mi dva puta na vježbama dok smo bili kod bake u Dalmaciji),
    tete su super, nitko nije pitao zašto dolazimo njima a ne na Goljak, nikakvih problema. djete na prvom mjestu.
    Sačekaj da nema nikoga i zamoli da ti je jako hitno, objasni situaciju i sigurna sam da će te primiti i obavit pregled.
    probaj prvo tako, ako ne onda privatniku.
    ali reci im tamo da ih ne bi gnjavila da si možeš priuštit privatnika.
    nadam seda ćeš uspit i tamo i u firmi sve dogovorit!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam pitala samo da li tamo ima nešto poput Goljaka, jer se kod nas brže dođe ( narući) do Goljaka, nego nekog drugog fizijatra.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i ja sam iz splita i imali smo isti problem. malo mi j e sada mutno kako smo počeli, ali znam da sam našla jednu tetu sa meja preko veze koja mi je dolazila doma-privatno i išli smo k njoj na meje jednom tjedno preko uputnice. ako sebi možeš priuštiti privatno, svakako to napravi jer je jednom tjedno prepre malo. nama je dolazila svaki dan po pola sata osim onoga dana kad smo išli k njoj. sve se riješilo za 3 mjeseca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •