Na samom početku naših pravila foruma stoji:

OPĆENITO O FORUMU:

Svrha ovog foruma je informirati i educirati korisnike o važnim aspektima roditeljstva. Namjenjen je za pružanje informacija i podrške svima koji žele postati roditelji ili se nalaze u toj ulozi. Udruga Roda ne odgovara za sadržaj svakog pojedinog posta, s obzirom da ih nismo kreirali, nemamo nadzor nad njima, niti smo povezani vlasničkim ili autorskim pravima s autorima.

Nadziremo sadržaje koje nam šaljete na bilo koji način, ili ih objavite, učitate ili razmijenite u skladu s pozitivnim propisima. Međutim, prije objave ne pregledavamo i ne obrađujemo sadržaj , te budući da naš nadzor nije sustavan, ne jamčimo da će sadržaji koji se pojave na našim stranicama biti istiniti, dopušteni ili dostupni i ne možemo jamčiti za porijeklo navedenih sadržaja.

Ukoliko primijetite da pojedine informacije ili drugi sadržaji objavljeni na našim stranicama nisu u skladu sa zakonom ili da diskriminiraju molimo da nas o tome odmah obavijestite.

Nismo odgovorni za štetu koju naši korisnici ili treće osobe eventualno pretrpe zbog pogrešnog tumačenja sadržaja objavljenih na našem forumu. Ne odgovaramo niti za bilo kakvu drugu štetu koju naši korisnici ili treće osobe eventualno pretrpe uslijed objavljivanja bilo kojih sadržaja na našim stranicama, uslijed korištenja našeg foruma, uslijed eventualne nedostupnosti našeg foruma, uslijed korištenja linkova s našeg foruma, uslijed naše intervencije u objavljene sadržaje, i sl., a posebice ne za štetu koju na bilo koji način bilo kome uzrokuju naši korisnici ili treće osobe vezano uz korištenje ili sadržaj objavljen na našem forumu.

Svatko ima pravo pisati na forumu. Zdravlje je vrlo delikatno područje, te je stoga nužno da ste svjesni da mišljenja iznesena na ovom podforumu ne predstavljaju stručni liječnički savjet, te je moguće da sadrže i netočne informacije. Stoga je potrebno filtrirati informacije i ne uzimati pročitano zdravo za gotovo.

Također apeliramo na korisnike da razmisle o mogućem utjecaju njihovih postova; iako potičemo razmjenu iskustava i mišljenja, ističemo da je važno da to činite na odgovoran način.