-
znam da je jako teško gledat mamu kako pati, grozno, neopisivo, ali normalno je da tugovanje traje 6 mj do godinu, pa čak i godinu i pol...kad ti umre neko s kim si prove skoro cijeli život nije ti lako budit se sam, kuhat sam sebi, gledat televiziju sam, šetat sam, kupovat sam, ma općenito bit sam...vjerojatno najtužniji osjećaj na svijetu...neznam da li ti je majka sama izrazila želju za psihološkom pomoći il je to tvoj prijedlog, možda joj probaj natuknut , ali ni slučajno ne nametat...jesi razmišljala možda o nekom kućnom ljubimcu? štencu ili mačiću? kao poklon recimo, a dobro su društvo, znam iz osobnog iskustva...možda malo isfucano zvuči, ali stvarno pali...
u svakom slučaju držim fige da nešto prikladno smisliš
-
Hvala svima na odgovorima. Mama je sama predlozila da potrazi pomoc, ne zeli se trovati ljekovima ak ne mora. Dala sam joj jucer broj od Krijesnice, bude nazvala pa cemo vidjeti. Stvar je u tome da su moji roditelji bili jedni od onih parova koji su svakodnevno negdje landrali pa joj to fali. Mislili smo i na to da joj nabavimo macu (mi doma imamo macu pa zna sto to znaci), ali eto fali joj razgovora s nekim tko moze razumjeti prazninu
koja je nastala.
-
moja prijateljica jedna je poginula prije par godina, u automobilskoj nesreći, njeni roditelji su ostali sami, jer im je bila jedinica, i da bi i tolika tragedija bila još gora tata od te frendice je 2 mjeseca poslije toga iznenada preminuo, u snu...tako da je ta jadna žena u 2 mjeseca ostala sama...jedan prijatelj je tada taman dobio leglo bernardinaca , i odlučili smo joj svi skupa kao društvo jednog malog debeljucu poklonit.....ja mislim da je taj pas njoj spasio život, ona je bila u mirovini, i nije imala više nikakve obaveze, a uz njega je bila prisiljena 3 puta dnevno se izvuć iz kuće...stvarno čuda rade ta mala bića, nikad ti ne mogu zamjeniti nekog, al da su puni energije i topline jesu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma