Trina prvotno napisa
pa uopće nije čudno da ljudi lažu na forumu, u vezi bilo čega. pa i recepata. Meni je skoz logično da postoji žena koja piše o nekakvim bajkovitim receptima jer ona ispada super žena/kuharica. Ovo o tuči djece, za to sam sigurna da puuuuuno njih laže ali se ne usudi napisati istinu jer će se 7 stranica morati boriti sa ostatkom foruma koji jednako tako laže. Platnene pelene, ulošci...sve su to neke moderne gluposti (za mene) i svatko tko želi biti in će napisati da ih koristi. Ja znam masu ljudi koji stalno lažu (u stvarnom životu). Mogu misliti što takvi ljudi pišu po forumima.
Npr. ja pušim i 90% ljudi oko mene puši. A na nekom ovakvom mjestu pušači su rijetki. Vrlo rijetki. Isto kao i oni koji vole popiti nešto alkoholno. Ili oni koji psuju ko kočijaši. Ili oni koji dva put godišnje povuku dijete za uho. Ili onih kojimka je pun ku.. života, djece, kuće, kuhanja, odgajanja.... Ili onih kojima muž toliko ide na živce da bi ga prevarile isti tren da im netko dođe, eto, čisto radi seksa..... Eto, o tome ja pričam. Laganje ili prešućivanje, isto ti je. na ovom forumu se stalno radi i jedno i drugo jer je forum presterilan za neke prosječne i normalne životne pojmove.