Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 210

Tema: Vjerujete li iskustvima i pricama na forumu

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Istina je subjektivan pojam.
    Sto je meni istina nemora biti i drugima zato ju ja uzimam ogromnom dozom rezerve.
    Zivot i iskustvo su me naucili da 'istinu' ne uzimam zdravo za gotovo.

Ovaj Forum sluzi kao izvor informacija.
    Ako vam netko kaze da iskocite iz camca u more (bez obzira dali znate plivate ili ne), dali ce te po defaultu skociti u more?!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pa ne naredbom "skoči u more", ali ako ako ih 10 napiše kako je lijpeo kad su skočili i npr nestao im celulit kad su zaplivali u hladnom moru bla bla, pa ih još par potpiše.. a ako k tome još ne možeš na tom pdf-u napisat da to baš i nije pametno..netko bi to i napravio..
    more blizu a celuit tu

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

bubica27, uvijek je teze plivati kontre struje pogotovo kada se covjek nalazi u grupi koji dijele isto misljenje. A od krema protiv celulita ce ti samo novcanik zmrsaviti

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa Vidi poruku
    Istina je subjektivan pojam.
    Sto je meni istina nemora biti i drugima zato ju ja uzimam ogromnom dozom rezerve.
    Zivot i iskustvo su me naucili da 'istinu' ne uzimam zdravo za gotovo.

Ovaj Forum sluzi kao izvor informacija.
    Ako vam netko kaze da iskocite iz camca u more (bez obzira dali znate plivate ili ne), dali ce te po defaultu skociti u more?!
    napravit cu majicu ja sam roda, nisam dodo

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne naredbom "skoči u more", ali ako ako ih 10 napiše kako je lijpeo kad su skočili i npr nestao im celulit kad su zaplivali u hladnom moru bla bla, pa ih još par potpiše.. a ako k tome još ne možeš na tom pdf-u napisat da to baš i nije pametno..netko bi to i napravio..
    more blizu a celuit tu
    Odlična paralela!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

... i da se nadovežem na temu - u početku sam sve vjerovala, a sad ipak biram kaj ću vjerovati.
    Ono - volim pročitati tuđa mišljenja i stavove, ali na kraju ipak sama donesem sud.
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 05.02.2010. at 12:33

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ovo mi je post sa skroz druge teme...

prije par godina je bila bura oko neke emisije gdje je trebalo javno zastupati necijepljenje (ili nešto slično tome, ne znam)... ne mogu se sjetiti... uglavnom molilo se nekog forumaša koji je puno o tome znao i XY se nije odazvao niti je javno zastupao ono što inače piše ovdje... iz tog razloga mnoge postove (pogotovo) o nekonvencionalnim metodama uzimam s velikom rezervom... lako je ovdje pisati o svemu i svačemu, i kriti se iza nicka...
    ajde budi lola pa to iznesi pred publikom... stani imenom i prezimenom iza onoga što govoriš....
    ja ako na receptima napišem 1/2 kg brašna imjesto 1 kg, greška će se odmah skužit a i ako se ne skuži nema veze - propalo 5 kuna sastojaka - neće propast svijet... necijepit dijete ili odlučit rodit doma može( i ne mora) imati itekakve posljedice.... zbog kojih se nekome može srušiti čitav svijet...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

more blizu a celuit tu
    Odlična usporedba, baš sam se nasmijala.

U ovom primjeru bi i ja skočila u hladno more

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj purple rain prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi je post sa skroz druge teme...

prije par godina je bila bura oko neke emisije gdje je trebalo javno zastupati necijepljenje (ili nešto slično tome, ne znam)... ne mogu se sjetiti... uglavnom molilo se nekog forumaša koji je puno o tome znao i XY se nije odazvao niti je javno zastupao ono što inače piše ovdje... iz tog razloga mnoge postove (pogotovo) o nekonvencionalnim metodama uzimam s velikom rezervom... lako je ovdje pisati o svemu i svačemu, i kriti se iza nicka...
    ajde budi lola pa to iznesi pred publikom... stani imenom i prezimenom iza onoga što govoriš...
    Sjećam se toga, koja je to blamaža bila za jednu forumašicu, koja se onda javila umjesto dotičnog... ajme kako su je sasjekli argumentima u toj emisiji...stvarno mi ju je bilo žao...To je bio stvarno odličan primjer kako je lako pisati svašta sakriven iza monitora.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Odlična usporedba, baš sam se nasmijala.

U ovom primjeru bi i ja skočila u hladno more
    Ja ne bih u tome, jer ne volim hladno, ali da kažu vruće, možda bi me cimnulo. Poanta je da će se ljudi lakše cimnut ako ne dobiju i pro i contra infaće, nego jednu sličnu sliku svijeta.

A što je istina - a, ona, po meni, skoro da i ne postoji - Rashomon.

Ali, potoje najbolje prakse, nešto što pali kod većine itd. I to jest promjenjivo.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja jedino skoro pa bezgranicno povjerenje u napisano imam na receptima, potom vjerujem servisnom kutku i 4 kuta naseg doma. sve ostalo mi je samo kao informacija koju procesiram.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja jedino skoro pa bezgranicno povjerenje u napisano imam na receptima

i onda sutradan apricot napise da je zaboravila u receptu prasak za pecivo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja jedino skoro pa bezgranicno povjerenje u napisano imam na receptima,.
    Ja ne vjerujem onome Što kuhate danas.. još kad stave i deserte svaki dan

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    i onda sutradan apricot napise da je zaboravila u receptu prasak za pecivo
    zato imam ono skoro, crvic sumnje mi se javi na tako nesto

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

to ni ne citam to mi nije recept
    ja vjerujem onome 2 jajeta, prstohvat soli, izlupati vilicom i speci na malo maslaca

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

dakle niti jedan pdf ovdje nije siguran

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj purple rain prvotno napisa Vidi poruku
    dakle niti jedan pdf ovdje nije siguran
    je ovaj
    necu vise OT
    Posljednje uređivanje od spajalica : 05.02.2010. at 14:07

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja je profesija da svaku tvrdnju preispitujem. I ja, kao i ina i dio ljudi ovdje, vjerujem da je većina napisala nešto u dobroj namjeri, ali to je daleko od onoga što bi čovjek trebao vjerovati. Moram priznati da većini postova vjerujem jednako kao kad na nekom portalu ili zadnjoj stranici novina piše "stručnjaci s poznatog američkog sveučilišta otkrili su da...". To mi više spada pod rubriku "zrnca za razgovor uz kavu". Ako me zbilja zanima neka tema, onda provjerim činjenice koje stoje iza toga u priznatoj literaturi, odnosno priznatim sajtovima (a to definitivno nisu forumi) uz naravno analitički pristup i common sense. Ja sam skeptična i prema wikipediji, da ne bi bila prema forumu i u području gdje sam stručna sam naletila na neke netočne informacije.

Budući da sam preko ovog foruma osobno upoznala super žene sa svog matičnog topica "Potpomognuta", i moderatorice i suborke, kod njih mi je puno lakše i brže filtrirati informacije, jer znam tko stoji iza njih. Na tom pdf-u mi se čini da vlada prilično uravnotežena rasprava vezano uz klasičnu medicinu i neka alternativna rješenja.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa, vjerujem... Donekle.

Vjerujem da većina ljudi u najboljoj namjeri piše svoju verziju istine, koja se može i te kako razlikovati od mog viđenja ili viđenja neke treće, četvrte ili pete osobe. To ne znači da je riječ o namjernoj laži. S druge strane, ima i ljudi koji svjesno uljepšavaju sebe i svoja iskustva, obitelj, životne navike i dr.

Čovjek s vremenom i iskustvom stekne svojevrstan radar za više ili manje istinite postove, iako je, naravno, uvijek moguće biti naivan i povjerovati nečemu što je napisano kao namjerna laž ili preuveličavanje.

leekt avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja isto u većinu vjerujem

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

stvarno ne vjeruješ?
    ja vjerujem sa sve te žene koje napišu da rade desert svaki dan, da ga stvarno i rade
    jer ja osobno ne mogu samoj sebi objasniti da netko želi divljenje zbog nekog kolača
    ili da želi biti percipiran kao kuharica stoljeća
    što će to nekome?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne vjerujem ni onima koje mijenjaju Životinjsko carstvo. Moš mislit da netko ima toliko duplića .

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajme sta ste stvarno tako nepovjerljivi?? ili sam ja tako naivna?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mima,

Kao što slađana reče, zašto bi netko išta lagao (ne govorimo sada o pisanju "činjenica" koje mogu doista biti pogrešne)?

zašto bi itko lagao da ne tuče djecu - a tuče?
    ili da ne oblači štrample - a oblači?
    ili da ne koristi vlažne maramice - a koristi?

ja ne mogu vjerovati da bi netko to svjesno radio. s kojim razlogom, s kojim ciljem

ivarice, da, namjerno sam te zeznula s receptom za čupavce
    nadam se da ćeš mi oprostiti prije no što umrem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ivarice, da, namjerno sam te zeznula s receptom za čupavce
    nadam se da ćeš mi oprostiti prije no što umrem

aaaaaa, cupavci
    znas onu moju: zaboravljam, ali ne oprastam

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    a što sad nije u redu sa štramplama?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bezveze primjer.
    moglo je biti i: da ne jede bijeli kruh - a jede
    ništa što sam navela ne podliježe ispravnosti/neispravnosti, pisala sam što mi je prvo palo na pamet
    (da ne bi i štrample postale indikator majki i nemajki)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kao što slađana reče, zašto bi netko išta lagao (ne govorimo sada o pisanju "činjenica" koje mogu doista biti pogrešne)?

ja ne mogu vjerovati da bi netko to svjesno radio. s kojim razlogom, s kojim ciljem
    Pa valjda da se uklopi..
    Vjerovala sam da svi pišu kao što ja pišem, al kad vidim što te žene kuhaju..tu se ipak zapitam ima li mrvicu pretjerivanja pa to više ni ne gledam.
    Eh da, sjećam se da ipak nisam vjerovala jednom topicu na kojem je tema forumašice bitno odskakala od dotadašnjih njenih topica, kao da je htjela malo popraviti opći dojam
    Baš nam je zanimljiv forum i poimanje istog

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mima,

Ja sam ili munjena ili naivna do boli. Stvarno mi nije jasno zašto bi netko lagao na npr. dnevnim jelovnicima?
    I zašto bi netko lagao kako hrani svoje dijete?
    Ne kužim, stvarno ne kužim, možda ima i toga, ali ja ne razumijem taj mentalni sklop.

Ja ionako na forumu imam svoju šogi, a budući da se i oko najbezazlenije teme uspješno posvadimo, mislim da bi ona prva vikala lažeš ko pas, kad bih oko nečeg lagala.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa valjda da se uklopi..
    u koga da se uklopi? u što?
    da stane uz rame s nekim koga nikada nije vidio, a možda nikada niti neće?
    šta se ja imam uklapati s nekom bubicom27?
    da se upoznamo, pa da u razgovoru povlađujemo jedna drugoj... to bih i razumjela.
    ali ovako... što me briga!

a oni koje poznajem... oni ionako znaju što i kako radim i nema smisla pisati blezgarije kada me odmah netko može puknuti istinom po glavi (ok, ovdje ne govorim o pogrešnim receptima).

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

znam čovjeka koji jako voli izmišljati, a čovjek je već u godinama i svi znaju da izmišlja, nekad su to priče za krepat od smijeha
    valjda to čovjeka veseli, ne znam

tu na forumu, kao i u stvarnom životu, uglavnom vjerujem, iako znam da ima ljudi koji vole izmišljati obično vjerujem tome što ljudi govore
    Posljednje uređivanje od suncokret : 05.02.2010. at 22:41

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim da nije uopce problem u napisanom, nego u nenapisanom

sumnjam da ljudi misle da se pisu lazi na forumu, tipa ovog sto apricot prica, pravim svaki dan kruh, a ustvari jedem gumu iz pekare, koristim platnene, a ustvari evo bas na kasi placam allways
    ja ne mislim da ljudi to rade
    osim ako stvarno imaju problem

ali, problem je u nenapisanom, pa onda pretpostavljenom
    ja sam se znala jako iznenadit kad forumasica koja u par godina nijednom nije spomenula ikakav svoj problem nego je leprsala na forumu, napise neku svoju dramu koju je cijelo to vrijeme prozivljavala
    kuzim ih, da im treba mjesto gdje se njihova drama ne dogadja, ali to me osvjestilo da ne nadogradjujem na profile, dozivljavam ih onoliko plosno koliko to na forumu jesu

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

moj moto je:šta me briga!

Iznenade me neke situacije, kao npr. kad jedna ultra super majka, militantan RODA (sa prve crte bojišnice) koja se snebiva nad svakim nemajčinskim aktom drugih forumašica dođe na dječiji rođendan u vrtić i izdere se pred ostalim roditeljima na svoje dijete i kaže kako je staršno razočarana i pogođena zato što je dijete probalo JUNK food!
    E, nije meni što ona ovdje glumi neku majčinsko-morlanu vertikalu, nego što honorarno šljaka kao detektor laži.

Međutim, to su samo marginalije, kao to rekoh: BAŠ ME BRIGA!
    Mislim da svaka žena OSJETI kad nešto nije uredu :D

(meni fali MC )
    Posljednje uređivanje od white_musk : 05.02.2010. at 23:56

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam budala i pisem previse. kako sam samo idiotski rasipala svoju intimu na topiku o orgazmu, a toliko sam retardirana da nisam maknula link na album sa fotkama iz potpisa

i onda pogledam i skuzim 200 posjeta

ajme sramote

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma daj mikka meni si još lepša i draža od kad si otvorila tu temu

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj mikka meni si još lepša i draža od kad si otvorila tu temu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa uopće nije čudno da ljudi lažu na forumu, u vezi bilo čega. pa i recepata. Meni je skoz logično da postoji žena koja piše o nekakvim bajkovitim receptima jer ona ispada super žena/kuharica. Ovo o tuči djece, za to sam sigurna da puuuuuno njih laže ali se ne usudi napisati istinu jer će se 7 stranica morati boriti sa ostatkom foruma koji jednako tako laže. Platnene pelene, ulošci...sve su to neke moderne gluposti (za mene) i svatko tko želi biti in će napisati da ih koristi. Ja znam masu ljudi koji stalno lažu (u stvarnom životu). Mogu misliti što takvi ljudi pišu po forumima.
    Npr. ja pušim i 90% ljudi oko mene puši. A na nekom ovakvom mjestu pušači su rijetki. Vrlo rijetki. Isto kao i oni koji vole popiti nešto alkoholno. Ili oni koji psuju ko kočijaši. Ili oni koji dva put godišnje povuku dijete za uho. Ili onih kojimka je pun ku.. života, djece, kuće, kuhanja, odgajanja.... Ili onih kojima muž toliko ide na živce da bi ga prevarile isti tren da im netko dođe, eto, čisto radi seksa..... Eto, o tome ja pričam. Laganje ili prešućivanje, isto ti je. na ovom forumu se stalno radi i jedno i drugo jer je forum presterilan za neke prosječne i normalne životne pojmove.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Npr. ja pušim i 90% ljudi oko mene puši. A na nekom ovakvom mjestu pušači su rijetki. Vrlo rijetki. Isto kao i oni koji vole popiti nešto alkoholno. Ili oni koji psuju ko kočijaši. Ili oni koji dva put godišnje povuku dijete za uho. Ili onih kojimka je pun ku.. života, djece, kuće, kuhanja, odgajanja.... Ili onih kojima muž toliko ide na živce da bi ga prevarile isti tren da im netko dođe, eto, čisto radi seksa..... Eto, o tome ja pričam. Laganje ili prešućivanje, isto ti je. na ovom forumu se stalno radi i jedno i drugo jer je forum presterilan za neke prosječne i normalne životne pojmove.
    Trina, ali meni postojanje ovoga o čemu pišeš ne isključuje neke druge stvari.
    Ja, npr. skoro svaki dan popijem čašu vina (ponekad i više).
    Ali gdje da to napišem?
    Na izazovima roditeljstva?

I psujem ko kočijaš (ok, to sam negdje i napisala).
    I često mi je pun kufer i djece i muža i najradije bih ih sve troje kroz prozor...
    Ali, isključuje li to nošenje platnenih uložaka?
    Ili nekorištenje vegete i gaziranih pića (ok, neću opet o hrenovkama)?

Po meni, nije prešućivanje isto što i laganje. Samo, ne moramo baš svi sudjelovati na svim temama, neke čak ni ne pročitamo.
    Nekih stvari se ustručavamo jer je ovo ipak javni medij.
    Mnogi od nas nisu nikada ni slovca napisali na temi o orgazmu jer jednostavno ne volimo dijeliti svoju intimu na taj način.
    Mnogi od nas nikada nisu stavili sliku svojega stana jer im je i to preveliko zadiranje u intimu.

Ali, to dvoje ne znači da se ti ljudi ne seksaju ili da nemaju stan.
    Samo ne osjećaju potrebu o tome ovdje govoriti

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Trina
    Nekako se i tvoj avatar uklapa u tu priču.
    I meni je kad sam počela čitati forum bilo nekako čudno previše pozitive i opet kad vidiš i upoznaš ljude, onda ti stvari postanu jasnije.

(I onda sam usput još probala editirati svoj post)
    Posljednje uređivanje od Jelena : 06.02.2010. at 08:26

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Apricot, pa ko kaže da jedno isključuje drugo? Ja samo kažem da ljudi lažu i izbjegavaju napisati istinu. Ne zato što im tema nije zanimljiva ili je nisu vidjeli ili im se neda pisati nego zato što je to ovdje neprihvatljivo. Ni ja ne pišem o orgazmima ni o seksu općenito. Što koga boli ona stvar kako ja to radim? Nisam nikad ni čitala takve teme. Ali vjerujem da se i tamo preuveličava do besvijesti
    Posljednje uređivanje od Trina : 06.02.2010. at 08:29

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

trina ja:
    mislim da dobro kuham i rado i inače dijelim recepte sa prijateljicama
    djecu ne tučem ali znam dreknit (prozoropucajućidecibeli) s vremena na vrijeme (ovisno o vremenskom prognozi, pms-u, dječjoj bioprognozi itd)... to ne znači da ja mislim kako je dreka ok, nego samo da je upražnjavam
    platneni ulošci - ponosna korisnica (iz češkajućih razloga)
    pušim... i ne mislim prestajat (osim u slučaju T)
    crno vino poslije ručka smatram ljekovitim sredstvom, antibiotikom, antidepresivom i baš ga vooooooolim.... NIKADA se nisam opila.
    ima dana kada mi je pun k,. svega i tada odem na vikendicu s frendicom.... ne prevarim muža zbog toga....
    s mužem sam u super odnosima... i namjeravam to i ostat.... vrlo sam zadovoljna svojim seksualnim životom i nemam namjeru nabavit ljubavnika sexa radi... mene mm može zadovoljiti...

još se tražim po pitanjima cijepljenja i poroda...

i mislim da spadam u prosjek...
    lastane di sam zapela?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne znam što je to neptihvatljivo jer je meni baš super kad ti napišeš kako ne dopuštaš da te klinci maltretiraju i da želiš imati svoj mir za ručak, odmor, cigaretu...
    Nimalo mi to nije neprihvatljivo, samo je potpuno drugačije od moje situacije (nebitno je li to zato što ja ne želim ili ne umijem druhačije).
    Ali, zašto bih ja onda mislila da ti lažeš? Samo zato što si drugačija.
    Nije OVDJE neprihvatljivo pisati o nekim stvarima, nego ima ljudi kojima su neke stvati neprihvatljive u njihovim kućama, obiteljima, zajednicama.

U našoj kući se ne puši.
    Nisam dala ni majstorima da puše dok su je gradili.
    Zato mi Mukica ne dolazi u goste.
    I zato mi možda ni ti ne bi došla (ok, sigurno postoje još neki razlozi)
    Ali što mene briga pušiš li ti kod sebe. Iako si dajem za pravo da napišem kako mi se to čini lošim jer živiš uz malu djecu. Što ne čini tvoju situaciju generalno neprihvatljivom.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa uopće nije čudno da ljudi lažu na forumu, u vezi bilo čega. pa i recepata. Meni je skoz logično da postoji žena koja piše o nekakvim bajkovitim receptima jer ona ispada super žena/kuharica. Ovo o tuči djece, za to sam sigurna da puuuuuno njih laže ali se ne usudi napisati istinu jer će se 7 stranica morati boriti sa ostatkom foruma koji jednako tako laže. Platnene pelene, ulošci...sve su to neke moderne gluposti (za mene) i svatko tko želi biti in će napisati da ih koristi. Ja znam masu ljudi koji stalno lažu (u stvarnom životu). Mogu misliti što takvi ljudi pišu po forumima.
    Nadovezati ću se na tvoj post jer si se dotakla nekih stvari koje su meni u životu bitne.
    1. pišem na receptima i do sad mi nikad nije palo na pamet da netko izmišlja što kuha, mada moji recepti su uvijek jednostavni i bez deserta, tak da teško da si netko za njih pomisli da su izmišljenji

2. ne tučem dijete i jako sam protiv toga, a ako netko tuče dijete, a to mu je iz negog razloga neugodno izreči na Forumu, pretpostavljam da će taj podatak prešutjeti, odnosno da se neče javljati na takve teme, a ne da će se javiti i lagati

3. ja ne pušim i jako sam protiv pušenja, dugo sam se borila i protiv pušenja na radnom mjestu, jer mi užasno smeta, ne mogu funkcionirati u dimu 8 sati na dan, nikako. I uspjela sam se izboriti da se ne puši u mojem uredu (više nas je u uredu, nisam sama) - davno prije zakona o nepušenju.
    Što se tiče pijenja alkohola, obožavam popiti čašu crnog vina na večer uz kompjuter, jer me to opušta, i popijem ju sigurno 3 x tjedno.

4. Što se tiče psovanja, bome mi se omakne, u zadnje vrijeme sve češće

5. što se tiče pun kufer djece, muža, kuće,... ja sam na nekakvoj tamo temi jedina napisala da su meni djeca super nakon 2. godine i da se uopće ne nalazim u ulozi nasmješene majke, koja guguće cijeli dan maloj bebi, krevelji se, belji i pravi face, jer mi je to užasno naporno i meni je to bilo jako naporno razdoblje.
    Savršena domaćica definitivno nisam, jer je večinom nered, MM je večinom zadužen za pranje veša, uglavnom i za peglanje (od kad ne plaćamo tetu koja pegla tjedno),...
    Muž koji ide užasno na živce - e pa moj me definitivno puno puta zna naživcirati da ga bi katapultirala na Mjesec. U tim nekakvim "ljubavnim" stvarima, mislim da stojim dosta na zemlji. I na temama o prevarama uvijek jasno i glasno kažem da bez obzira što imam bezgranično povjerenje u MM i on u mene, nikad ne bih stavila ruku u vatru niti za sebe, a kamoli za njega da se to u jednom trenutku života neče promijeniti.

6. Dijete ne vučem za uši nikad i nekako sam uvjerena da nikad niti neču i toga se držim.

7. Platneni ulošci, pelene - meni koja sam alergična na ostale uloške, koja imam užasnu alergijsku reakciju na iste, nikako mi nisu platneni ulošci bedastoća i pomodarstvo, jer mene doslovno spašavaju svaki mjesec. Za platnene pelene sam isto tako svim srcem. Ponavljam, nisam ih koristila s prvim djetetom, ali s drugim svakako mislim, ako ću biti u mogućnosti. Uostalom več sam i neke kupila.

8. Uglavnom me nerviraju ovakve teme jer se uvijek poteže pitanje onih koji ne daju smokije, ne tuku djecu,.... da izmišljaju i sigurno lažu, a ja to na neki način doživljavam kao napad na sebe, jer sam ja u toj skupini - znači sigurno automatski lažem, jer to nikako ne može biti istina.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme, tipfelera...
    a mrzim opciju edit

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A vidiš, moja djeca jedu krokije i nek jedu. Koji put popiju i koka kolu (:smajlić kojiimaizbuljeneočiišokiran je). U kući ipak ne pušimo, niti dozvoljavamo ikome da puši kod nas. radi djece.
    Ajme viš, počela sam ko i ti ali neda mi se (isplanirala sam sad nabrojati sve kako si i ti pa da napišem kako ja). Ali možda popodne budem. Ja i dalje mislim da puno njih baš laže.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I zato mi možda ni ti ne bi došla (ok, sigurno postoje još neki razlozi).
    Nebi me zvala na kavu?? A ja tebe baš bi. I nebi ti puhala dim u lice. Ali dobila bi dobro vino i vrlo dobro društvo za djecu dok mi klapamo

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A vidiš, moja djeca jedu krokije i nek jedu. Koji put popiju i koka kolu (:smajlić kojiimaizbuljeneočiišokiran je). U kući ipak ne pušimo, niti dozvoljavamo ikome da puši kod nas. radi djece.
    Ajme viš, počela sam ko i ti ali neda mi se (isplanirala sam sad nabrojati sve kako si i ti pa da napišem kako ja). Ali možda popodne budem. Ja i dalje mislim da puno njih baš laže.
    Moja poanta je da to što ti radiš drugačije nikad nisam pomislila da lažeš, i zato me zanima zašto se uvijek provlači ta nit da "ovi drugi" sigurno lažu?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Možda zato što su ti isti na nekoj davnoj temi pisali o tome kako oni baš to rade. A ja to znam jer sam ja bila jedna od dvi koje su se borile sa stampedom onih dobrih forumašica. Ili nekad netko napiše baš nešto što je nemoguće, ono baš presavršeno. Nijedan život nije presavršen, niti je itko savršena mama.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možda zato što su ti isti na nekoj davnoj temi pisali o tome kako oni baš to rade. A ja to znam jer sam ja bila jedna od dvi koje su se borile sa stampedom onih dobrih forumašica. Ili nekad netko napiše baš nešto što je nemoguće, ono baš presavršeno. Nijedan život nije presavršen, niti je itko savršena mama.
    Dobro, to je druga stvar ako nekog poznaješ od prije s nekih drugih tema, ali opet nije pošteno prema nekolicini sve svrstati u lažljivce, a isto tako postoji mogućnost da su se neki i promijenili, zar ne?
    Što se tiče ovog podebljanog ja se definitivno slažem i drugo nisam nikad niti tvrdila, čak što više takve tvrdnje me nerviraju.
    Ja imam u životu stvari koje su mi užasno bitne i od kojih ne odstupam, i koje su mi malo manje bitne. npr. ti i ja se baš razlikujemo u dijelu ovih bitnih, i eto ti "neslaganja".
    Npr. smatram prehranu i dohranu djeteta užasno bitnom, i uvijek ću skočiti na postove o dohrani djeteta, i znam da to puno ljudi nervira, da li bih zato morala skrivati svoje stavove i ono što smatram da je bitno? To ne želim, to je moj stav njega se držim i provodim ga u životu.
    A opet smatram da je dojenje užasno bitno, a s druge strane nisam uspjela dojiti dijete (odnosno dojila sam ga vrlo kratko), da li je to sad od mene licemjerno, ili lažem kad ističem važnost dojenja?
    Posljednje uređivanje od Anemona : 06.02.2010. at 09:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •