marijanada prvotno napisa
Svako jutro uz kavu najprije pročitam ovaj topic od kad je otvoren i baš me lijepo nasmije. Pogotovo ono sa duplićima životinjskog carstva, pa svakodnevni deserti, ...
Uglavnom i dalje mislim isto kako sam već napisala. Meni su još uvijek svi na forumu samo nick. Osim par ljudi koje sam vidjela na teveu. Sve što pročitam, ne uzimam zdravo za gotovo da to tako baš je kako je i napisano, nego pokušavam vidjeti da li bi mi bilo korisno neki podatak (bio lažan ili istinit) primijeniti u svom životu.
Baš me briga dali netko djetetu stvarno ne daje HRENOVKE ili laže, ali mene potakne da se o hrenovkama informiram i rezultat je da ih ja od tada jako izbjegavam jesti.
Možda Davor uopće nema pekač kruha, ali isprobala sam raditi po njegovim uputama i sad kad poželim, jedem svoj fini kruh.
Eto, možete svi biti trolovi, ali ako nešto pametno nađem, a našla sam puno toga, ja sam profitirala.
Isto tako, kad netko treba pomoć, a ja imam iskustvo koje može pomoći, drži me grč u želucu dok to ne stavim u post kako bi pokušala pomoći toj osobi i onima koji to pročitaju.
Eto, zato sam s vama i za sad mi je ugodno u vašem virtualnom društvu.