Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 210 od 210

Tema: Vjerujete li iskustvima i pricama na forumu

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Na ovom sam forumu našla toliko korisnih stvari i informacija da vjerujem svima. Naravno, ja na kraju odlučim po svom. Ali, ipak sam čula puno mišljenja, pa mi je lakše. A i mom mužu, jer se on oko nekih stvari ne mora zamarati, već mu ja ispričam što sam pročitala i što mi se čini najlogičnije

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vjerujem ali kad je tema ozbiljnija onda provjerim informaciju koju mi daju. Npr. koristiti tu i tu kremu za osip na guzi. Znam da je savjet dobronamjeran ali svejedno želim i sama provjeriti sve o toj kremi prije nego je počmem koristiti.
    Nekako iako je ovo virtual life, osječam se da mnoge cure poznajem, i sumnjam da bi napisale nešto što nije u njihovom slučaju istinito. Ali isto tako koristim i zdrav razum pa znam da ono što je nekome dobro meni ne mora biti, pa ne prihvačam savjete sljepo i bez razmišljanja.
    Najčešče kad poslušam savjet stvarno bude mrak i pomogne.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj purple rain prvotno napisa Vidi poruku
    ljudi se mijenjaju.... ako je danas netko napisao kako je porod kod kuće opća glupost, a nakon dvije godine rodi doma, to ne znači da toj osobi ne trebamo vjerovati... to samo znači da se ljudi razvijaju i rastu... ili se smanjuju :/ pod teretom života...
    Poetičnost ovoga mi se jako sviđa (a i ostalo od pr),
    neki kažu da se i pod teretom života može rasti...

samo ću dodati da vjerujem kako ljudi na forumu, velikom većinom, pišu istinu,
    ili ono što im se tada čini da je istina,
    možda tek poneki ne (ne mislim na trolove),
    možda u želji da budu bolji ili prihvaćeniji, ili dio dominantne struje, što li već, ponešto friziraju, poljepšavaju,

ali, svejedno, ja čitam i vjerujem,
    sretna što za većinu tih ljudi neću imati priliku uopće provjeriti
    koliko se napisano podudara s njihovim životom...

i nije mi ni bitno...

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

uopće se ne zamaram time, ako mi se nešto sviđa uvažim ako ne ni ne čitam i super! ipak bih rekla da ima uljepšavanja ali ako nekog veseli.... nama drugima ni u džep ni iz džepa!

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja vjerujem... ponekad se ne slažem ali vjerujem da ljudi iznose svoja iskustva i stavove. Čini mi se suludo sudjelovati na forumu i lagati. Ono što forum razlikuje od priče sa susjedom jest skrivanje iza nicka. Dakle, možeš biti otvoreniji ako to želiš jer te sugovornici (uglavnom) ne znaju osobno, dok s druge strane možeš izbjegavati davanje osobnih informacija i dalje sudjelovati s općenitijim komentarima. Svatko može odlučiti kako i što će iznjeti o sebi i svojoj obitelji. Upravo zbog toga mi se čini glupo lagati. Pa nitko te na to ne prisiljava niti te osobno pita... Ako mi ne želiš reći koju kremu za guzu koristiš ne trebaš, ali nećeš valjda lagati i napisati nešto što nije istina samo da nešto pišeš...
    Ili sam ja samo prenaivna....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj acqua prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vjerujem... ponekad se ne slažem ali vjerujem da ljudi iznose svoja iskustva i stavove. Čini mi se suludo sudjelovati na forumu i lagati. Ono što forum razlikuje od priče sa susjedom jest skrivanje iza nicka. Dakle, možeš biti otvoreniji ako to želiš jer te sugovornici (uglavnom) ne znaju osobno, dok s druge strane možeš izbjegavati davanje osobnih informacija i dalje sudjelovati s općenitijim komentarima. Svatko može odlučiti kako i što će iznjeti o sebi i svojoj obitelji. Upravo zbog toga mi se čini glupo lagati. Pa nitko te na to ne prisiljava niti te osobno pita... Ako mi ne želiš reći koju kremu za guzu koristiš ne trebaš, ali nećeš valjda lagati i napisati nešto što nije istina samo da nešto pišeš...
    Ili sam ja samo prenaivna....
    Ovako sam i sama razmišljala dok nisam sasvim slučajno skužila nik od poznanice ( posjećujemo se i kave pijemo ponekad) i uočila da voli malo maštu pustiti na volju pa onda sve to ispadne jedna obična LAŽ. I onda se pitam čemu svve to i koliko se toj osobi može vjerovati. Ako si došla na određeni forum s takvim namjerama onda se bar potrudi da te se ne može skužiti iz nik-a

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

čudo kako sam ovo promašila ?

valjda sam se hladila od foruma....

opet .....

ma ja ni sama sebi ne vjerujem ponekad, kad naletim na neki svoj stari post uvijek posumnjam da ga je netko prepravio XD, a majke mi nisam lagala.... yali sam se jako promijenila

otkrića ovog foruma su mi čajevac, platneni ulošci, ocat i soda bikarbona , ocat i eterična ulja, a vjerujem da će ih biti još . long live and prosper dear forum !

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    čudo kako sam ovo promašila ?

valjda sam se hladila od foruma....

opet .....

ma ja ni sama sebi ne vjerujem ponekad, kad naletim na neki svoj stari post uvijek posumnjam da ga je netko prepravio XD, a majke mi nisam lagala.... yali sam se jako promijenila

otkrića ovog foruma su mi čajevac, platneni ulošci, ocat i soda bikarbona , ocat i eterična ulja, a vjerujem da će ih biti još . long live and prosper dear forum !
    evo, izvukla si ga i za mene

u osnovi - vjerujem onome sto procitam. nisam paranoicna i sklona teorijama zavjere i tesko me u iste uvjerit jer sam uvijek sklona vjerovati pozitivne stvari

ovo sto kazes o postovima "iz proslosti" - isto mislim. i vjerujem da bi se - kad bi postojao neki jednostavan nacin da izvuces sve svoje postove kronoloski - svi iznenadili koliko smo promijenili misljenja, stavove, koliko nas je iskustvo oblikovalo...

osobno mi je zao sto se potpis pri promjeni automatski promijeni na svim postovima unazad. jednom sam postala na forumu gdje bi ti potpis u postu ostao "navijeke" onakav kakav je bio u trenutku postanja. to mi je logicnije, manje zbunjujuce i pomaze kod odredjivanja "trenutka u povijesti" kad je post nastao. mislim - da sad izvucemo neki moj post iz 2004, kad sam imala dvoje djece, nikad cula za platnene ili mooncup, o indijskim orascicima, svestranosti sode bikarbone da i ne govorimo - ispalo bi ili da debelo lazem ili da imam problema s "realnoscu" i da se "prilagodjavam trenutku"

i mislim jos da je osnova nerazumijevanja drugih i onoga sto pisu "nedopustanje" drugima da su se vremenom promijenili - a jesu, kao sto se svi mijenjamo (na ovu ili onu stranu ) i zanemarivanje vremenskog toka u kojem se nesto dogadja.

npr. ako sam prije x godina smatrala da je cijepljenje (npr.) normalno, pa prije x-2 da je u najmanju ruku zbunjujuce i nepotrebno u tolikoj mjeri, pa prije x-4 da je najbolja opcija selektivno cijepiti, pa prije x-5 da je najbolje uopce ne cijepiti i ako danas mislim da uopce o cijepljenju ne zelim razmisljati jer me previse zbunjuje i ne mogu definirati svoj konacni stav - jel to znaci da cijelo vrijeme lazem ili da se mijenjam i da se moj stav mijenja s vremenom i saznanjima? isto tako bila sam preodusevljena indijskim orascicima, nabavila ih, isprobala i - nikad vise koristila (poklonila dalje). jel me to iskustvo cini prevrtljivom?

pinguica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam baš imala nedavno raspravu što se tiče toga, kada mi je bliska osoba rekla ti si takva i takva tako si tvrdila kako sad možeš govoriti drugačije. Ja sam odgovorila da zbog iskustva i novih znanja sada mislim drugačije nego prije i da je to normalan proces, da mislim da svi tako. Moja iskrenost je u prvu ruku tu osobu iznenadila jer je očito očekivala i željela svađu dok mene nešto što me prije jako diralo sada apsolutno ne dira pa do svađe nije ni moglo doći.
    Znači smatram da je ok ako je netko promijenio stajališta, ali ima ljudi i koji stvarno lažu. Ja sam lakovjerna pa vjerujem, ali svejedno i sama provjerim ono što mi je bitno.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

One teme koje pratim i onim iskustvima o stvarima o kojim tražim savjet vjerujem. I naravno da ne uzimam zdravo za gotovo. I naravno da se ne slažem sa svime, i sa svim stavovima. I naravno da sam čitajući, učeći, posmatrajući promjenila ili formirala stavove o nekim stvarima. I pošta sam tu dosta dugo, pošto sam pročitala puno različitih stavova, mišljenja, načina razmišljanja, naučila sam da se do istog cilja jednako dobro može doći različitim putevima, i da potpuno suprotne svari mogu biti podjednako ispravne Hm, meni je ovaj forum produbio moju urođenu toleranciju

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •