Istina je subjektivan pojam.
Sto je meni istina nemora biti i drugima zato ju ja uzimam ogromnom dozom rezerve.
Zivot i iskustvo su me naucili da 'istinu' ne uzimam zdravo za gotovo.
Ovaj Forum sluzi kao izvor informacija.
Ako vam netko kaze da iskocite iz camca u more (bez obzira dali znate plivate ili ne), dali ce te po defaultu skociti u more?!
Pa ne naredbom "skoči u more", ali ako ako ih 10 napiše kako je lijpeo kad su skočili i npr nestao im celulit kad su zaplivali u hladnom moru bla bla, pa ih još par potpiše.. a ako k tome još ne možeš na tom pdf-u napisat da to baš i nije pametno..netko bi to i napravio..
more blizu a celuit tu![]()
bubica27, uvijek je teze plivati kontre struje pogotovo kada se covjek nalazi u grupi koji dijele isto misljenje. A od krema protiv celulita ce ti samo novcanik zmrsaviti![]()
... i da se nadovežem na temu - u početku sam sve vjerovala, a sad ipak biram kaj ću vjerovati.
Ono - volim pročitati tuđa mišljenja i stavove, ali na kraju ipak sama donesem sud.
Posljednje uređivanje od lola_34 : 05.02.2010. at 12:33
Ja ne bih u tome, jer ne volim hladno, ali da kažu vruće, možda bi me cimnulo. Poanta je da će se ljudi lakše cimnut ako ne dobiju i pro i contra infaće, nego jednu sličnu sliku svijeta.
A što je istina - a, ona, po meni, skoro da i ne postoji - Rashomon.
Ali, potoje najbolje prakse, nešto što pali kod većine itd. I to jest promjenjivo.
Uglavnom povjerujem u napisano, trudim se vjerovati i ne osuđivati dok se ne uvjerim suprotno. Na kraju krajeva zaista nas ima svakakvih.