-
Moje su se obje odvikle puno lakse nego sto sam se bojala. Starija je imala 2 god i 2 mj,rekla sam joj da me cike bole i stavila flastere. Ljubila sam je puno,mazila i tjesila,da joj olaksam "gubitak",nisam je htjela dati tati,da joj jos oduzmem i svoju blizinu. Islo je skroz glatko. Prvu noc se budila 2-3 puta,ponovila sam joj da ciku buba,pokazala flaster,zagrlila i-zaspala je. Iducu noc se probudila jednom ili dvaput,a trecu je skroz prespavala. Od tada spava noc bez budenja.
A s mladom sam nazalost morala ranije prestat,radi moje bolesti.
Imala je 14 mj.
Za nju mi se cinilo prerano da joj sasvim oduzmem mlijeko,pa sam joj ponudila flasicu,koju je svakim danom sve vise prihvatila.
Na pocetku je znala popit po 30 ml,kasnije smo dogurali do 180 ml. Trajalo je par dana,al nisam htjela prenago,da ne place.
Po danu bih joj odvlacila paznju,po noci sam par noci popustila,pa su se periodi nebudenja produzavali. Za 5-6 noci smo dogurali cak do toga da je popila flasicu prije spavanja,u 8 i iducu tek opet ujutro u 8,bez budenja. Od tad spavamo po noci!!! JUHUHU!
Nakon mjesec dana je odbila flasicu navecer,ja je nisam bas puno silila,nakon par dana smo prestali skroz piti flasicu. Nadam se da to nije problem? Mislim da joj s 15 mj. vise mlijeko nije tako neophodno. Jede dosta sira,jogurt voli,pa mislim da s drugom hranom nadoknadi sto joj treba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma