Molim za pomoc kako da bezbolno prestanemo sa dojenjem?...znam da je ova tema malo kntradiktorna sa namenom podforuma, ali mislim da je ovih 18 meseci dosta
Naime A dosta cesto trazi da sisa, a o mnogobrojnim nocnim podojima da i ne govorim. Jako sam smrsala i pocinju ozbiljno da me bole bradavice, a mleka svakako vise ni nemam puno nego on samo zvace
Opcija da jednostavno prestanem, a on ce vremenom prestati plakati nije moguca posto je prosle godine imao 3 operacije bruha u 4 meseca i ne smemo ga pustiti da puno place zbog naprezanja po doktoricinom savetu.
Dosla sam na ideju da namazem bradavice ostikom...ne znam ni sama...hvata me panika pri pomisli kako cu ga uspavati ako ovo i upali![]()

Odgovori s citatom
Uh, ova tema i mene zanima, tim više što smo savjete s Rodinih tekstova primjenjivali punih šest mjeseci, bez uspjeha. Nemojte me krivo shvatiti, nikoga i ništa ne kritiziram, ali kod nas to jednostavno ne uspijeva. Nakon 650 neprospavanih noći, izgubljenih 10 kilograma... opcija da svom djetetu ponudim cicu s limunom postala vrlo primamljiva

... Dosta si razbijam glavu time što bi moglo loše utjecati na njega u smislu trauma i tome slično, odbijanje na način da mu dojka postane neukusna ne čini mi se traumatičnim iskustvom za njega, činjenica je da mnoga djeca prestanu dojiti upravo kada majčino mlijeko promijeni okus (iz slatkog u slano)... ili se varam?!
jer moja mala
huliganka
), briše uz lagani smješak(da budu spremne za drugi put), sprema i spušta majicu), ja tu samo nosim cice.