Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Tips and Tricks za prestanak dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Načini i savjeti koje navodi gđa Emina mi se čine sasvim topli i bezbolni za djecu! Tako ćemo i nas dvije pokušati.
    Ja znam da će neke dane biti lakše a neke dane teže - slaba sam na onaj krezubi osmjeh i često popustim svojoj princezi.
    I ne bi imala ništa protiv da nam i koji dnevni podoj ostane - onaj jutarnji mazni, topli! Ali ne diraj me bebo po noći jer ću te ugristi - šala!

Sad si mislim - a da nikoga ne uvrijedim - ali baš me zanima kako majke koje sike mažu ljutim svačim, uče djecu da ne diraju vruću peć?
    Stave li im ruku na ploču, pa da se dijete opeče i zna da je to pec, pec i vruće i opasno!! ili ipak pokušaju nečim odvratiti pažnju djetetu sa peći dok je još malo a toplim i razumnim razgovorom ako je dijete starije!?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    Stave li im ruku na ploču, pa da se dijete opeče i zna da je to pec, pec i vruće i opasno!!
    usporedba ti je užasna!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma znam - žao mi je!

Ali sam sigurna da ima i toga! Svaki put se čudim kakve sve metode ljudi izmisle - da nauče djecu nešto što im ne znaju objasniti!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo i mene, malo podižem ovu temu, jer smo upravo u procesu odvikavanja od cike. Moja curica ima 23.mj., i konačno sam odlučila da prekinem s dojenjem, jer me stvarno počelo preopterećivati. Po čitave dane i noći ona se ne bi skidala sa cike, gore nego novorođenče. E sada, zanima me odvikavanje od noćnog dojenja. Po danu još nekako u uspijevam s odvraćanjem pažnje i sličnim metodama, ali me već strah noći. Ne znam jesam li uopće na pravom putu, krenula sam s reduciranjem dnevnih podoja, i sada smo stigle na 1X. Planiram uskoro krenuti s noćnim, ali već me panika, jer ona praktički ne zna zaspati bez sike, a noću se budi nebrojeno puta i kroz san već viče,cika, cika! Kako uopće krenuti? NApominjem da nisam u mogućnosti ostaviti je bakama i djedovima, jer su stariji i a popriličnim dijagnozama, pa ostajemo suprug i ja u kombinaciji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •