Prvih 5 dana nisam uopste imala problema sa prsima, a onda me je 6 dan pocela boliti desna i bila je dosta tvrda. Malo sam se izdajala i drzala celi dan kupus i tako par dana. Juce se nisam od ujutro izdajala i ne drzim nista i cini mi se ok mada malo me bole na dodir, a posebno bradavice. Kupila sam i one tablete, ali kada sam procitala nuspojave nisam ih popila...Sad ne znam sto bi s njima jer mi nikada vise u zivotu nece trebati :D
Sa prvim detetom sam isto prestala dojiti kada je imala 18 meseci, ali ona me nije uopste grizla nego je meni bilo skoro skroz nestalo mleko tako da je to bilo samo zvakanje cike.
Evo da podelim i tadasnje iskustvo. Posto je ona zimsko dete sa godinu i po je vec bilo pocelo leto, ona je padala i imala stalno razlupana kolena tako da sam ja tada bradavice namazala sa nutelom i rekla joj da sam pala. Ona je otisla po kremu za guzu, namazala mi bradavice i doslovno nikada vise nije pitala za siku (osim naravno sada sa 7 godina kada se rodio brat pa smo morali malo probati)
Sa Andrejom nisam to mogla posto on nema pojma sta je to krv jer ju hvala bogu do sada nije ni video, a i ne kapira bas tako dobro kao sto je ona kapirala...
Kada sam sada izvodila ovo sa octom ispricala sam joj kako sam njoj namazala nutelom i bas smo se obje ismijale. Kaze ona: da sam znala da je nutela odmah bi olizala!