ma ima tipsa i triksaima ih samo su neki bolji neki lošiji - da ne idem u analize i tako osjetive usporedbe
meni je još uvijek najdraži članak na rodinim starnicama - gđa Emina (mislim!)
moj razglog prestanka je bio - želim smanjiti noćne podoje jer mislim da je došlo vrijeme da se i ja malo naspavam!
spavanje sa tatom nije uspjelo jer su me onda i tata i beba dozivali!
već pet nekoliko dana se filamo hranicom unaprijed - ne kada je beba traži nego kad ja pomislim da bi mogla biti gladna ( a to mogu već skužiti jer moja beba kao da ima sat u guzici jede redovito i slasno) Ako joj ja ponudim hranu ona jede bilo što, a ako osjeti glad ona traži ... siku naravno!
dam joj jutarnju dozu i večernju pred spavanje! preko dana hodam obučena - da nisu baš sike na tacni - prije sam hodala u majicama na tregere jer nam je doma vruće.
a po noći sreća mamina - budi se samo jednaputa! sikimo, pjevamo i mazimo se dok opet ne zaspimo do jutra!
nije sad ovo nekome savjet - ajdete i vi mojim stopama jer je to najbolje nego samo eto baš sam sretna pa da podjelim sa vama kad smo već na temi!
![]()

ima ih samo su neki bolji neki lošiji - da ne idem u analize i tako osjetive usporedbe
Odgovori s citatom