-
Ivarice, postrojavanje je bilo više šala i naravno da nema smisla, ali ipak me i zanima može li se drugome preporučavati nešto što sam ne bi nikako napravio (ja npr. nisam imala cr, ali da (je) zatreba(lo) ne bi ni trenutka dvojila).
Kako je Roda na mene utjecala? Općenito: prije svega - dojim tandem, to mi nikad nije niti padalo na pamet, dok sam čitala o dojenju taj dio sam obavezno preskakala, čak se pomalo i zgražala, a vidi me danas... Koristim platnene pelene - to bi možda i bez Rode, ali ovdje sam naučila sve što znam o tome. Kad sam išla roditi nisam u kući imala nijednu ćuću ili bočicu, mislim da ste i za to, barem dijelom, zaslužne. Čitam Juula, Searsove i ne udaram dijete, vaša zasluga, barem literatura. Itd. itd. O porodu kod kuće nisam prije razmišljala pa ni ne znam kako bi se tu moj stav mijenjao, ali znam kakav je sad
.
A on topic: opet zahvaljujući vama znala sam kakav porod želim i imala veliku sreću pa upravo takav i dobila. Uz (možda najvažniji) faktor sreće rađala sam u rodilištu gdje su se moje želje poštivale, i to dva puta. I to ne samo moje, većina mojih prijateljica i poznanica ima pozitivna iskustva. I vjerovale ili ne - mislim da ste i za to, barem dijelom, zaslužne. I nastavite tako dalje.
Samo (opet), nemojte da neki preekstremni stavovi (neasistirani porod kod kuće) zasjene sve dobro koje činite.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma