Penelope, a jel bi ti skocila sa 5. kata da ti ja to kazem?
Ili bi najprije promislila o posljedicama?
na stranu, sto ti ja tako nesto nikada ne bih rekla.
ali zasto osoblje foruma mora reci da je uzasno opasno nekontrolirati zdravu trudnocu?Ja to shvaćam, ali dozvoli činjenicu da ako osoblje foruma jasno ne kaže da je to užasno opasno i da apsolutno ne podržava trudnoću bez ginekološke kontrole i neasistirani porod da se to smatra kao podržavanje takvih odluka.
kao prvo, mi nismo lijecnici
kao drugo, da je tako uzasno opasno kako ti kazes, vec bi odavno izumrli kao vrsta
kao trece, kada ne bi educirali zene o necemu sto im lijecnici ne govore, ovaj forum bi izgubio svoju informativno/edukativnu svrhu - pliz, nemoj informiranje brkati sa nagovaranjem. ja ti dam informaciju, ti odlucujes sto ces sa njom
mislim da se brka informiranje sa nagovaranjem tj. podrzavanjem
zasto je lose ako netko napise da je zenino tijelo mudro i da moze roditi?
to ne mora biti primjenjljivo na sve, ali je vazno poruciti zenama
jer, kako je rekao Odent na gore pomenutom seminaru, danas vise nema normalnih trudnica. ne postoji trudnica koja nema nekakav problem - jer od desetine rutinskih testova koji svaka trudnica danas mora obaviti, nesto ce se naci da nije u redu (anemija, gestacijski dijabetes, prevelika tezina, strep B ), a u vecini slucajeva ta testiranja su nepotrebna i samo zastrasuju rodilju
zasto je lose ovo prenijeti na forumu i reci da je to rezultat istrazivanja i rada covjeka i njegovih suradnika u posljednjih 50 godina?
zasto zene ne bi cule nesto i ovome, a ne samo o onome sto im njihovi lijecnici govore?