Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    moja frendica je u 2. trudnoci isla na kontrolni pregled u krajem 4. mjeseca trudnoce. nije osjetila nikakav problem. medjutim, beba je bila mrtva i morala je na kiretazu.
    toliko o osjecaju.

A tko može tvrditi da bi dijete bilo živo da je počela odlaziti na preglede u 8. tjednu trudnoće?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa Vidi poruku
    A tko može tvrditi da bi dijete bilo živo da je počela odlaziti na preglede u 8. tjednu trudnoće?
    nestalo je plodne vode... da li se to moglo sprijeciti nekakvim cescim kontrolama, ne znam, nisam strucnjak....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nestalo je plodne vode... da li se to moglo sprijeciti nekakvim cescim kontrolama, ne znam, nisam strucnjak....
    sad citam i tek sam sad shvatila sta si htjela reci. da, bila je ona jednom i ranije i sve je bilo ok. beba je umrla izmedju dva rutinska posjeta ginekologu. ali ona nije osjetila nikakvu promjenu, naznaku da je beba mrtva. o tome sam pricala, kao odgovor na anchin post da ces sve osjetiti. neke nece.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad citam i tek sam sad shvatila sta si htjela reci. da, bila je ona jednom i ranije i sve je bilo ok. beba je umrla izmedju dva rutinska posjeta ginekologu. ali ona nije osjetila nikakvu promjenu, naznaku da je beba mrtva. o tome sam pricala, kao odgovor na anchin post da ces sve osjetiti. neke nece.
    U ovom slučaju ona bi osjetila kad bi tijelo počelo izbacivati mrtvi plod. To je vrlo tragičan događaj, ali nažalost se događa. ne može se svaka tragedija spriječiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa Vidi poruku
    pa mislim da nije stvar u tome da bi beba tada bila živa već samo o činjenici da se zagovara mišljenje kako žena zna i osjeti ako nešto nije u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •