-
da sam rodila doma i uz asistirani i neasistirani umrla bi već dva puta
i to svaki put od streptokoka... prvi put sepsa... rodila sam prije tri tjedna, tri sata nakon super poroda temp narasla u sekundi, bolovi... mah neću se ni prisjetiti... kuma bi mi isto umrla prije dva mjeseca jer nakon silnih prirodnih trudova, pa gela, pa dripa beba se nije htijela spustiti a imala je školsku trudnoću...
htijela sam baciti i opasku na razna istraživanja... npr. znamo da su cigarete štetne- uzrokuju rak pluća, srčani i moždani infarkt, povišene masnoće.... ali da idem istraživati ono dobro u duhanu našli bi i to... (npr. duhan je zdrav za šta ja znam, cirkulaciju) nemojte me krivo shvatiti, ono što time želim reći jest da ćemo istraživanjem postići točno ono što želimo da bude rezultat jer uvijek ima pluseva i minusa.... zato danas piše negdje da prema istraživanjima ginko pomaže u cirkulaciji i poboljšava pamćenje a sutra se prema istraživanju sve to opovrgne.. dakle ja kad pročitam PREMA ISTRAŽIVANJU digne mi se kosa na glavi...
mah ni ne znam zašto pišem ovjde i koji mi je cilj... kad ionako ne mogu promijeniti svijet, mogu samo sebe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma