Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Sve žene koje ja znam ,a rodile su kod kuće ,rodile su tako upravo zato jel vjeruju da je fiziološki porod najbolji (i) za dijete.Vjeru su stekle informiranjem o samoj fiziologiji poroda ,a nikako ne površnim čitanjem npr.na intrenetu.
Kako fiziološki porod nije moguć u rodilištu,ostala im je opcija poroda kod kuće.
Što se tiče spomenika,njega im možda treba podići zbog borbe sa sistemom koji im ne omogućava da tako nešto ostvare zakonski regulirano te si olakšaju puno stvari.
Ja uopće ne sporim da svaka žena ima pravo roditi kako želi. Ali ni jednoj ne treba dizati spomenik niti hvaliti hrabrost. Svaka donosi individualne odluke i nema mjesta pljeskanju.
Konkretno, nakon operacije mioma, moja maternica je kvalitete kineske majice. Ja sam se odlučila na trudnoću nakoj 11 godina (dakle , nisam više ni tako mlada). Svjesno sam ušla u rizik.
Ležanje, treće rezanje maternice s velikom mogućnošću rupture jer je sirotoj već dosta.
Ja sam dakle hrabra i treba mi skinut kapu i pljeskat
Ja sam dakle i glupa jer riskiram svoj život, život nerođenog djeteta, sudbinu rođenog koje je trenutno u pubertetu i treba me više nego ikad. Muža izostavljam iz priče jer bi se snašao s nekom sisatom plavušom

Dakle, ja sam se isto informirala i to uopće ne na internetu. Odlučila ostati trudna i sad mi treba pljeskati ili me maznut po glupoj glavuši?

Ne treba mi ni jedno ni drugo, treba mi konkretno iskustvo i zato su nekritički forumi veliko zlo.