Citiraj Penelop@ prvotno napisa Vidi poruku
Ja uopće ne sporim da svaka žena ima pravo roditi kako želi. Ali ni jednoj ne treba dizati spomenik niti hvaliti hrabrost. Svaka donosi individualne odluke i nema mjesta pljeskanju.
Konkretno, nakon operacije mioma, moja maternica je kvalitete kineske majice. Ja sam se odlučila na trudnoću nakoj 11 godina (dakle , nisam više ni tako mlada). Svjesno sam ušla u rizik.
Ležanje, treće rezanje maternice s velikom mogućnošću rupture jer je sirotoj već dosta.
Ja sam dakle hrabra i treba mi skinut kapu i pljeskat
Ja sam dakle i glupa jer riskiram svoj život, život nerođenog djeteta, sudbinu rođenog koje je trenutno u pubertetu i treba me više nego ikad. Muža izostavljam iz priče jer bi se snašao s nekom sisatom plavušom

Dakle, ja sam se isto informirala i to uopće ne na internetu. Odlučila ostati trudna i sad mi treba pljeskati ili me maznut po glupoj glavuši?

Ne treba mi ni jedno ni drugo, treba mi konkretno iskustvo i zato su nekritički forumi veliko zlo.
Zapravo mi uopće nije jasno o čemu pričaš?
O tome da netko tko razumije fiziologiju smatra da ne bi trebalo medicinski intervenirati tamo gdje je potrebno?
Mislim da znanje o fiziologiji može samo pomoći...
Naprimjer, ja sam majka djeteta sa vrlo kompleksnom srčanom greškom za sad dva puta operiranog,da bi uopće ostalo na životu.Ako život prema njoj bude dobar i sve bude ok ,ona nikada neće smjeti biti trudna.Ako je to sve što će ju( i nas njezine roditelje) brinuti u njezinoj dobi od trideset ,mi ćemo biti sretni.

Što se tiče pisanja na forumu...
Postoji forum podrške gdje se potiče razmjena mišljenja bez kritika osoba koje to ne podržavaju.Također postoji podforumi(kao ovaj na kojem smo sad) gdje nitko nema ništa protiv različitog mišljenja (od onog koje vlada na podforumima podrške).