Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo mi uopće nije jasno o čemu pričaš?
    O tome da netko tko razumije fiziologiju smatra da ne bi trebalo medicinski intervenirati tamo gdje je potrebno?
    Mislim da znanje o fiziologiji može samo pomoći...
    Naprimjer, ja sam majka djeteta sa vrlo kompleksnom srčanom greškom za sad dva puta operiranog,da bi uopće ostalo na životu.Ako život prema njoj bude dobar i sve bude ok ,ona nikada neće smjeti biti trudna.Ako je to sve što će ju( i nas njezine roditelje) brinuti u njezinoj dobi od trideset ,mi ćemo biti sretni.

Što se tiče pisanja na forumu...
    Postoji forum podrške gdje se potiče razmjena mišljenja bez kritika osoba koje to ne podržavaju.Također postoji podforumi(kao ovaj na kojem smo sad) gdje nitko nema ništa protiv različitog mišljenja (od onog koje vlada na podforumima podrške).
    meni je savršeno jasno o čemu penelopa priča, nije mi jasno kako tebi nije :?

navela je odličan argument protiv pdf podrške, ne može biti jasnije napisan.

meni nije jasan tvoj odgovor.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    meni je savršeno jasno o čemu penelopa priča, nije mi jasno kako tebi nije :?

navela je odličan argument protiv pdf podrške, ne može biti jasnije napisan.

meni nije jasan tvoj odgovor.
    Meni nije jasno ,zato sam i pitala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •