Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije Roda udruga svih roditelja ??
    Nigdje nisam u statutu i programu primijetila da je samo nekih.
    A taj se program, takvi ciljevi i projekti predaju kad se traži novac za akcije.
    Ima posebnih udruga roditelja, djece s posebnim potrebama, bolesne djece, naravano da oni svoje akcije neće usmjeriti na sve nas već na samo tu skupinu. Logično.
    No, Rodu sam shvatila kao udrugu koja je, napokon, hvala Bogu, stavila roditeljstvo, obitelj i djecu na prvo mjesto u životu svih nas,
    sve je usmjereno na dobrobit djece, većine djece.
    Jedino mi je skupina onih koji glorificiraju porođaj doma jako, jako mala u odnosu na sve ostale, a ipak uzima jako puno prostora i svega ostalog...
    Opet ponavljam, rodilišta su ključ problema ogromne većine, one koje rađaju doma uvijek će ostati manjina, pa i kad uđemo u EU.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ponavljam, rodilišta su ključ problema ogromne većine, one koje rađaju doma uvijek će ostati manjina, pa i kad uđemo u EU.
    Jesu i ja opet ponavljam da prvo treba srediti stanje u rodilištima, a tek onda se zalagati za omogućavanje asistiranog poroda doma, jer sve drugo je preskakanje važnih koraka.
    A to se može. Takva rodilišta već postoje.
    Ali kad ja napišem da sam rodila u rodilištu u kojem te dočekaju riječima "Dobar dan i dobro nam došli", u kojem se poštuju želje rodilja, u kojem se potiče dojenje i u kojem se na svako pitanje dobije odgovor, brzo me se poklopi postom tipa "ti si u manjini". Nema ovacija, nema divljenja, nema ženske snage...

Promicanje kućnih poroda, k tomu još i neasistiranih, je nepotrebno rasipanje energije i sasvim loš put k dobrom cilju.

Ne stižem sve pratiti pa ako je ovo već napisano sorry...

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pcelica Mara ovo je bilo "u sridu".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •