Ne znam tko tu koga nije razumio, mislim da sam svoje stavove jasno iznijela u onim podužim postovima, a što se tiče poznavanja funkcioniranja civilnog društva,
tu ne treba biti ni tajni agent niti član udruge pa da znaš ono što je dostupno u javnim podacima.

Vladini "odjeli" za udruge, zvali se oni uredi, agencije, svejedno, udrugama odobravaju novac iz priračun, velik dio se dobiva za to od prihoda Hrvatske lutrije,
da udruge traže novce prilažući projekte i na drugim stranama, to je jasno,
traže ih od stranih organizacija, banaka, koga god, da je to sve nesigurno , pokazalo se skoro svake godine kod npr. Autonomne ženske kuće Zagreb i da su ipak, državni novci, najsigurnji, a oni vlastiti, dobra pričuva.
Sve je to javo poznato svima koje zanima, što iz službenih, ali javnih podataka , što iz medija.Nisam otrkrila nikavu toplu vodu, samo sam rekla da sam upoznata,
ne da sam ne znam kakav stručnjak ili freak pa da sad samo brijem o Rodi ili nekoj drugoj udruzi nego jednostavno znam kako funkcionra taj sektor.
I nisam zbog toga nikakav poseban znalac, ali ste vi krenule od pretpostavke da mi ne pratimo, ne znamo i nismo upoznati nego bezveze pričamo po forumu pa sam ja samo kontrirala da nije tako i da nije dobro polaziti sa stajališta nečije, tuđe neupućenosti.
Sad je red na anchie da kaže da je tema -porod.