Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Porod - sigurna ili nesigurna rabota?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da bi se vecina zena odlucila na porodjaj kod kuce (ako bi trudnoca bila školska) kada bi uz njih bila strucna babica i netko s autom da ih baci do bolnice ako sto podje po krivu i mislim da bi se na tom pitanju trebalo raditi.
    osobno bih voljela tako roditi, ali i da je sve to i legalno i uz strucnu pomoc u mom slucaju bi bilo tesko izvedivo jer sam 2,5 sata voznje po jadranskoj magistrali udaljena od najblize bolnice. to bi ipak bila jedna prevelika avantura i za mene i za bebu...
    a da bi se trebalo raditi (i vec se radi) na promjeni mozgova u bolnicama pa da nam rodilista sve vise slice na dubrovacko i sinjsko a sve manje na staro splitsko, po meni bi bila isto tako dobra opcija.
    mislim da se nitko od nas koji "žugaju" ne protivi porodu doma, vec samo neasistiranom porodu doma. a razlika je ogromna.

Onda smo na istom putu.Udruga se ne zalaže za planirane neasistirane porode kod kuće.
    Neasistirani se deševaju u stvarnom životu puno češće nego što se piše na forumu.
    Gotovo pravilu su neplanirani i jako brzi(rodila na autoputu,rodila na parkiralištu,rodila u WC-u...). Meni to samo govori da je to priroda jako dobro zamislila, nekome drugome da su majka i dijete imali sreću da im se nešto nije dogodilo. Ovisno o tome kako gledamo na porod.
    Posljednje uređivanje od sirius : 05.02.2010. at 15:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •