Ne mogu osuditi nekoga tko rodi doma neasistirano ako je to bio njegov izbor niti se mogu osjecati krivom ako je na tom porodu krenulo nesto krivo.
Price sa poroda su mi drage, neke vise neke manje, ne mogu ne reci da price sa kucnih poroda nisu nadahnjujuce, da nisu tako pune snage i tako iznad svih ostalih, ne mogu to reci i ne mogu na neku pricu sa kucnog poroda ako me je dojmila napisati znas li ti da si time prekrsila zakon ... jednako tako ne mogu na pricu s poroda koja ukljucuje drip, epiduralnu i niz potrebnih i nepotrebnih inetrvencija napisati zasto si dopustila da ti to naprave, ako su zene sretne i zadovoljne sa time sto im se dogodilo ... sretne sa svojim izborom, svaka sa svojim.
Je li tesko to razumjeti?

Kada govorim o nadahnucu, mene su ti tekstovi nadahnuli da se prikljucim grupi za porode u Rodi, da osvjestim sto zelim, marsirala sam prije dvije godine s trbuhom na Majcin dan sa transparentom 'Ne zelim biti broj'. I nisam rodila doma, nisam cak otisla ni do Varazdina, rodila sam u zagrebackom rodilistu, zvijezde mi se nisu poklopile i dobila sam set intervencija, sama sam na njih pristala i ne mislim da mi je za to kriv bilo tko, sama sam odgovorna za svoje odluke.