Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
pa to je samo opaska na komentar da se šalju srca na kućnim porodima.
šaljem srca na svim porodima.
ne zbog poroda, nego zbog rođenog djeteta
jedna od iznimno rijetkih članova udruge/osoblja foruma

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
hajde da ovdje ne raspravljamo o AD (mi smo itekako svjesne da ima žena koje ne doje, trudimo se utješiti ih ako ne uspiju, ali ne želimo da naš forum postane još jedan od poligona na kojemu se o njemu govori)
Apri, jako te cijenim i ne želim i s tobom ulaziti u rasprave
ali daj još jednom pročitaj gore navedeno..
Ja sam jedna od sretnica koja je uspjela i još uvijek dojim svoje dijete ali mogu osjetiti sram i bijes onih koje nisu uspjele i ovdje se o hrani koju daju svojoj djeci (da bi ta ista - preživjela!) ne smije govoriti ma kao da je to najveći otrov na planeti zemji
Toliko degradirajuće da je to gotovo fizički bolno
Jasno mi je da nema reklamiranja proizvoda i da nećete stavit banner za AD mlijeko ali pobogu da žene ne mogu dobiti informacije i tuđa iskustva... Ne mogu to razumjeti i nikad neću
I nisam jedina. Osobno znam barem 10-ak žena, majki koje su bile forumašice, zainteresirane za udrugu i sve ali više ni ne dolaze ovdje
Pričam o normalnim, obrazovanim ženama, koje doje, koriste platnene, podržavaju ideju o asistiranom porodu kod kuće, ne tuku djecu, koriste as... Pa mislim, ako uspijevate nas odbiti od sebe onda kako možete uopće možete očekivati neke pomake u budućnosti?
Kažete: radimo na PR-u
Ovdje trebate raditi na tome ovdje. Ovdje.